Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak vagy a nők viselik jobban a szexuális a visszautasítást?
Talán a férfiak, hiszen többnyire ők próbálkoznak, a nők ritkábban.
Attól is függ, hogyan utasítanak vissza. Ha évek óta a párom és már 2x szexeltünk aznap, én könyörgök harmadikért, de ő már nem akar, azt teljesen megértem.
Ha én próbálkozok egy pasinál, akivel nem volt köztünk semmi és úgy utasít el, az màr biztos rosszulesne... de életemben 4x kezdeményeztem és egyik sem utasított el, úgyhogy nem tudom. Nem tudom, van-e egyáltalán olyan átlagos csaj, akit csak szexre visszautasít pasi.
Attól függ, ha a párom utasít el amikor rámászok az nem esne jól akkor ha ez rendszeres jelenség.
De például én pár hete leszólítottam egy férfit a jyskbe mert naaagyon tetszett, és elhívtam kávézni. Nagyon kedvesen mondta, hogy van barátnője így sajnos nem. Megköszöntem, és ennyi. Nem volt bántó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!