Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy nő szexuális közeledésé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő szexuális közeledését bármely okból visszautasítom akkor ő soha többé már nem akar szexelni velem később sem ha már lehetne annyira sérült a lelke!? F.

Figyelt kérdés
2023. júl. 26. 11:47
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Az elutasítás módja, miértje és az elutasított egyéni beállítottságától nagy mértékben függ ez.
2023. júl. 26. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
"később sem ha már lehetne annyira sérült a lelke!?" Kérdezö! Te ezt érted? Ha igen, magyarázd már el ha ideöntötted!
2023. júl. 26. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt hogy vissza utasítottam a csajt és azóta megtudna ölni a nézésével is.
2023. júl. 26. 12:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt már olyan, hogy valakivel összemelegedtünk rendesen, de amikor megpedzettem a folytatást, akkor visszakozott, később mégis kezdeményezett. Bizonytalan voltam, hogy akarnám-e és nem is lett semmi.
2023. júl. 26. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Az 1-es szerintem kiválóan összefoglalta.
2023. júl. 26. 12:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Bosszú megalázás egyebek futnak bennük , mindegy idegen vagy kicsoda a nő . Ex munkafőnöknő házas volt (nem nagy szám es közönséges ) minden tagot bepróbált, csak két igenytelen birka kurta , minket utána vadaszott buktatott mert azt hitte háremet talált 10 ferfiból . A volt élettársam a kapcsolat vége felé már heti 2 szer sem voltunk együtt a rossz időbeosztás végett , kezdetben szinte napi 1-2 is meglett gyors és hosszú részletes , akar menzeszkor is . Aztán könyörgésig vitákba futott a dolog amikből kevés dugi lett . Egyszer hullafáradtan éjszaka erkeztem meg , kora hajnalban beszelgettünk belealudtam akkor mondta kiván én félálomba voltam korán keltem mondtam nem tudok most mert kifáradtam . Ez volt az utolsó amikor lett volna valami szeretkezés mert keresett egy alkalmit megcsalt az önző . Lebuktattam otthagytam, aztán par hónap múlva keresett a költözes miatt , pakoltam rám mászott lefogtam kemenyen megcumiztattam a bulajat valagat megkúrtam . Zuhany után végleg elmentem a cuccaimmal . Olyasmi tévedés el bennük hogy a férfi mindig legyen szexképes ostromoljon az a dolga a nő ha felkinálkozik mindegy hogy mutat meg kell rakni ....
2023. júl. 26. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
1. és 5. válszoló ugyanaz.
2023. júl. 26. 12:47
 8/8 anonim ***** válasza:
7esnek. Zsenikém, ne menj nyomozónak,mert minden ügyed megoldatlan marad . Én az 5 vagyok, és közöm nincs 1-hez. csupán szóról szóra egyezik vele a véleményem, ezért írtam, amit írtam. Ha nagyon foglalkoztat, írj ránk privit. A válaszokat(ha 1-es is visszaír), különböző felhasználóktól fogod kapni.
2023. júl. 26. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!