Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyes pasik miért nem fogják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes pasik miért nem fogják fel ha egy nő nem akar tőlük semmit?

Figyelt kérdés
Nem értem miért kell többszörös visszautasítás után is újra meg újra probálkozni, egészen addig míg valami alpári módon porig nem alázzák az önbecsülését hogy végre abbahagyja a nyomulást.

2021. máj. 9. 10:50
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
A remény hal meg utoljára.
2021. máj. 9. 10:54
 2/9 anonim ***** válasza:
24%
Mert a legtöbb nő simán vihető némi rádumálással és ritka az akinek tartása is van
2021. máj. 9. 11:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Először szépen mondom, aztán határozottan, és ha nem áll le sehogy, semmiképpen, akkor valóban durvábban kell fellépni. Csak ha meg ezt megcsinálod, és tényleg megsérted az önbecsülését, még te vagy a hülye pics@. Az eszükbe se jut, hogy van egy határ, és le kellett volna állni.
2021. máj. 9. 11:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Óóó, nekem van olyan, akit miattam már vagy 4-en is megvertek volna. Iszonyat irritáló
2021. máj. 9. 11:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát tudod ez kultúra és neveltetés kérdése, én rögtön észreveszem ha nem jöbök be valakinek.
2021. máj. 9. 13:10
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Azért, mert a nők ezerszer mondják, hogy harcoljon értük a férfi. A nőkön próbálnak kiigazodni, de össze vissza beszélnek, ezért nem megy nekik. Több lány mondta, hogy elege van hogy a pasik nyomulnak, szexet akarnak tőle, ő meg nem akar kapcsolatot. Mikor ezt elfogadom, és így állok hozzá, mint egy haverhoz, egyből kihal a kapcsolat.
2021. máj. 9. 14:14
 7/9 Kumba válasza:
67%
Érdekes emberek vannak! 😂😂
2021. máj. 9. 14:38
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
Egyrészt mert sok lány direkt kéreti magát, nem szabad könnyen feladni. Masrészt a sok pofáraesés, elég frusztráló egy idő után.
2021. máj. 9. 15:35
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
79%
Ha a férfiak az első nemre meghátrálnak, már rég kihalt volna az emberiség. A kitartás és az állhatatosság férfias tulajdonságok. Az első komolyabb liaisonom egy nálam két évvel idősebb, a gimi örökös szépségkirálynőjévé kikiáltott csajjal szövődött. Fél évembe került, noha mind ő, mind az anyja felhívta a figyelmemet, hogy nincs esélyem. Lett!
2021. máj. 11. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!