Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már kesze-kusza kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már kesze-kusza kapcsolati háló a szexuális életedben? Több pár vagy szereplő keveredett össze vissza egymással nem többesben hanem külön külön?

Figyelt kérdés
Elmeséled ki kivel kavart vagy volt együtt az ismerősi körödből? Persze név nélkül.

nov. 8. 00:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Volt jópár.

Lekövethetetlen volt. Összekavarodtam egy ismerős csajjal, összejárósdira kiderült van 8-10 pasi neki ilyenre, abból vagy hatan ismertük egymást.

párhuzamosan összekavarodtam egy másikkal is, szegrőlvégről ugyanabból a körból, kiderült ott is van pár ismerős aki szintén belejár. :D :D

nov. 8. 02:04
 2/3 A kérdező kommentje:

Érdekes, és hogy keveredtél ki belőle?

Gondolom jó csaj lehetett, ha 8-10 pasi rácuppant.

nov. 8. 10:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Úgy hogy eljött a pont amikor mindkét csaj letáborozott fixen egy pasinál.

Sajnáltam hogy elmúlt, mert életem legjobb időszaka volt, izgi volt hogy ha akartam, akkor a hét minden napján más punciba mártogathattam. :)

nov. 8. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!