Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párok, akik szoktak BDSm-ezni!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok, akik szoktak BDSm-ezni! Nektek milyen dolgok jönnek be, miket szoktatok csinálni egymással?

Figyelt kérdés

okt. 2. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Nálunk a feleségem domináns általában. Ilyenkor megcsikiz, tüskés kerékkel játszik a heréimen, farkamon és a testemen, illetve megkötöz. Néha elfenekel, vagy a talpam veri. Ha én vagyok domináns, akkor a talpait kínzom csikizéssel, tüskés kerékkel. 39n/39f
okt. 2. 20:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak soft, kötözés, bilincs, dildók, korbács stb.
okt. 2. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Fenekelés különböző eszközökkel,kényszerített orálozás megbilincselve,mell és puncicsipesz.
okt. 4. 09:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kötözés, bilincselés, fenekelés akár keményen is, szerepjátékok beöltözve. K ilyenek:) ja és én vagyok a szenvedő alanya mindig L
okt. 4. 17:07
 5/6 anonim ***** válasza:
86%

Fojtogatàs és kötözés (kar, szem).

Páromat eleinte nem érdekelte ez a világ de kezd belejönni.

okt. 5. 18:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A bilincselés elég gyakori, plusz a szájpecek és a nyakörv is sokszor használatba kerül.
okt. 8. 05:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!