Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít nagy kérésnek, hogy a lány az egyik szexhez fekete körömlakkot és fekete sminket/rúzst viseljen? :/
Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor használtam az aranyom kifejezést az elmúlt évben.
Tisztában vagyok vele miért kell pszichológushoz járnia az embereknek, és az ellentétes nemben való csalódás nem tartozik bele ebbe a kategóriába. Másokon végrehajtott elemezgetés pár mondat után, majd téves következtetés amit még valósnak is hisz az ember - ez lennél te - annál inkább beletartozik.
Nem kötelességed rám hallgatni, nem is érdekel hogyan éled az életed, az viszont érdekes, hogy szerinted én vagyok kötekedő, pedig te kezdtél keresni, találni, majd felnagyítani dolgokat a kérdezőben. Te kezdtél pszichológust javasolni neki, majd még azt is sugalltad a válaszod végén, hogy előbb-utóbb tettlegességig fog fajulni az a mérhetetlen, nők iránt érzett dühe amit látni vélsz a lelkében kb. 5-6 tőle olvasott mondat alapján.
Az is érdekes, hogy látni vélted másik válaszaimat is. Erre kíváncsi lennék, hogy mégis melyik kérdés alatt melyiket? Most játsszam azt, amit te a kérdezővel és kezdjek el rajtad üldözési mániát diagnosztizálni? Esetleg lehet, hogy a férfiak iránt érzett haragodat próbálod kivetíteni a kérdezőre és azért őt küldenéd pszichológushoz, mert nem mersz szembenézni a saját érzéseiddel? Ugye mekkora butaság lenne?
Nem vettem magamra, de borzasztó káros mikor pár mondat után elkezdi valaki játszani a pszichológia Istenét és minden ott nem lévő dolgot belemagyaráz, felnagyít. Persze ha neked ez tök oké, akkor tartom amiket leírtam rólad. Megkeseredett, bántott nő, aki a férfiak iránt érzett indulatait vetíti ki másokra, mert nem képes szembenézni vele, illetve érzek rajtad továbbra is enyhe üldözési mániát és természetesen az indulatos válaszodból lejön az is, hogy sem az önértékelésed, sem az önkontrollod nincs rendben. Sportolj valamit. Legalább a dühkezelési gondjaid megoldja.
(NEEEM!! Bullshit, mert pár mondat után nem lehet pszichológushoz küldeni senkit! Így érted már a problémám?)
Kiegészítés:
Nem! Az, hogy valakinek tetszik a fekete rúzs és körömlakk, nem fétis, hanem egyszerűen ízlés! Ebben is óriásit tévedtél. Ennyi erővel nevezzük fétisnek azt is aki a vöröset szereti? Aki a szőke nőket? Aki a magasakat? Könyörgöm, ne legyünk már komplett idióták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!