Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít nagy kérésnek, hogy a lány az egyik szexhez fekete körömlakkot és fekete sminket/rúzst viseljen? :/
Sok itteni kérdéskör után amik láthatóan tök mindennaposak odakint a cuckold, az anál meg a többeszexek, szeretőzés, zoofilia ugye az egyedülálló férfigyűlölő kutyás nők után a fekete smink is betegesnek számít, érdekes...azt hittem ez már olyan lepattintós, hogy válasz se jön rá mert uncsi még kérdésnek is...erre nem, még erre is van elítélő nézet, érdekes :)
Miért nem mondjuk meg mire vágyunk, lassan a misszionárius póz helyett valami más igény és máris beteges az illető egy "normális" nő szemében, zseniális.
Igazaból kicsit azt érzem, h rengeteg felgyülemlet düh van benned, ami a lányojar, nőket illeti, mert nem talaltal olyat, aki kedvedre tenne. Amit te akarsz azt reszben ugy hivjak, h van egy bizonyos fétised. Azt gondolom, h elkellene kezdened ilyen oldalakon keresgélni akkor nőket pl... Smpixien pl leírhatod te milyen vagy, mit szeretsz és milyen nőt keresel.
Az meg, h a nőknek milyen elvárásaik vannak, az ő dolguk. Ahogy neked is van elvárásod, ez a körömlakk és rúzs dolog.
Az pedig, hogy 3 nő is lombikozik, mert nem találta meg az igazit, szerintem ehhez vegkepp semmi közöd, mivel tenyleg nem hozzád kapcsólodik, ez az ő dontesuk, az ő testük, es szabad akaratukban áll, h megrermekenyitsek őket, es vallaljanak gyereket, akar egyedulálló anyakent is. Hidd el, ők sem így terveztek, viszont ha valaki akar gyereket ez az egyik utolso lehetőség az örökbefogadas mellett-ami még sokkal tobb idő Magyarorszagon.... Es egyébként sokan inkabb vallalnak lombikkal gyereket, mint hogy leeljek akar egy bantalnazo kapcsolatba az eletuk, egy közös gyerekkel... Sem a nőnek, sem a gyereknek nem lenne idealis.
En pedig 3-nal tobb olyan nőt ismerek, ahol lett gyerek hazassagban, es a ferj mindenert a nőt hibaztatja, még akkor is ha a gyerek pl tüsszentett.... Na hat ilyen bantalmazo, narcisztikus ember, egy nőnek sem kell.... Rohadt nehez kiszallni ilyen hazassagbol, főleg gyerek mellett... Ugyh hidd el mindennek megvan az oka, forronghatsz tovabb a nők ellen, de igenis helyesen csinálja mindenki, aki nem akar neked behódolni es ezt el is mondja....
Neked pedig tökre ajanlanek egy pszichológust, minden banto szándék nélkül, h a nők fele erzett haragodat ki tud ventilálni, beszélni, kezelni, megérteni, nem csak a nőket, hanem akar az EMBEREKET,h később esetleg a dühöd ne váltson át rosszabb kategóriara esetleg....
7-es.
Ennyi marhaságot, ennyire kritikán aluli helyesírással idehányni. Komolyan mondom, ha egyszer te leszel az átlag nő, felakasztom magam. Szerencsére bőven feletted van az átlag, de hogy te küldözgess mást pszichológushoz??? Aranyom, nézz már magadba. Nem tudom ki bántott, de inkább magadon kezdj el dolgozni sürgősen.
8-as. Ezzel az állandó aranyom kifejezéssel, elég gáz vagy.
Nem azért kell pszichológushoz járnia bárkinek, mert ékezetek nélkül ír egy választ. Hidd el nagyon is tisztában vagyok, a pszichés dolgokkal kapcsolatban, és azzal is, hogy ami a kérdezőben van düh, átválthat sokkal agresszívabb dologba is.... Nos ennyit erről.
Rád meg pont nem fogok hallgatni, mert ahogy már több helyen láttam a válaszaid a te IQ szinted igencsak a mínuszos szintet súrolja. És nem az itteni válaszom fogja tükrözni, mennyire tudok helyesen írni. Te tipikusan a kötekedő típusba tartozol aki csak azert is beleköt masba. Ne mond mar, h sose írtál még ékezet nelkul, mert akkor rád szakad a plafont a hazugsagtol. Szanalmas vagy. Csak, h en is mondjak kedves szavakat neked. Nyomorult f*sz.
Egyébként meg nem te vagy a kerdezo. Es latszik h magadra is vetted, mert rad tenyleg rad ferne a psziches gondozas... Mivel a kérdezőnek oda is írtam, h nem rosszból ajanlottam a pszichológust.... Remélem ő ügyesebb lesz a szövegértésben mint te... Es igen, aki nemtud helyesen írni, az még mindig nem a pszichológusnál fog megtanulbi helyesen írni, ugyh amugy van valami amit tenyleg tudsz is, vagy csak kotekedni tudsz? Biztos kötekedő munkakorod lehet, mert csak ehhez ertesz. Szánalmas nyomorult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!