Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért számít ennyit a méret a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít ennyit a méret a szexpartner keresőkön?

Figyelt kérdés

Való életben nincs gond a csajozással, de itt kb mindig lelépnek a párok, mert csak 16 centi a farkam. Jókat röhögök már akkor, amikor azzal jönnek, hogy őket nem érdekli a méret, de azért csak megkérdezi, hogy mekkora.

Majd leírom, hogy 16 és nem is jön több üzenet 😂

ma 08:26
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Mert ez örök téma, a szexen belül.
ma 08:27
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
16 az elég a többségnél.
ma 08:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Elég a fenét. 18-20centit akar a legtöbb. Sőt, van akik kifejezetten minél nagyobbat akarnak, 23-24.
ma 08:39
 4/8 anonim ***** válasza:
21%
Aki komolyan azt kérdezi, hogy miért számít a méret, annak lehet, hogy még nem kéne szexelnie...
ma 08:51
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
Hogy miért? Mert oda valódi párok és valódi nők írnak. Nem magukat nőnek kiadó kisfarkúak mint itt. A kis farok pedig csak itt menő. Ha meg egy pár harmadikat akar bevenni, szinte kivétel nélkül nagyobbat akar mint a pár férfi tagja. Nem a pasi miatt, a nő miatt. Én is csak így mentem bele amikor ilyet csináltunk.
ma 08:55
 6/8 anonim ***** válasza:
34%

Szexpartnerkeresőn láttam már olyat is hogy max16cm-ig keresnek beszállót.

És ugye ott vannak azok akik csak a beszálló spermáját akarják kinyalni a feleségükből.

Igen van ilyen is.

ma 08:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Bőven jó méret a 16, csak az ilyen oldalakon sokszor nem hétköznapi vágyakat akarnak megélni, például egy extra nagy méretet kipróbálni.

De nyugi nem nagyon találnak, mert ritka a 16-18 feletti, főleg olyan pasinál aki be is jön a keresőnek.

ma 09:25
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
Én megismertem egy férfit. Elbűvölő a személyisége, a teste a minden. Viszont 13 cm-es a farka és az is görbe, nem kicsit. De egyáltalán nem zavart, sőt érdekes volt vele a szex és hatalmas. Hiába dugtam nagyfarkúval előtte, sokkal jobb volt az új partneremmel.🤷‍♀️
ma 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!