Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért számít ennyit a méret a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít ennyit a méret a szexpartner keresőkön?

Figyelt kérdés

Való életben nincs gond a csajozással, de itt kb mindig lelépnek a párok, mert csak 16 centi a farkam. Jókat röhögök már akkor, amikor azzal jönnek, hogy őket nem érdekli a méret, de azért csak megkérdezi, hogy mekkora.

Majd leírom, hogy 16 és nem is jön több üzenet 😂

nov. 2. 08:26
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy elégedettek a piciri pöcsöddel. 🤡
nov. 5. 18:40
 22/34 anonim ***** válasza:
73%
16 centi pici ?? Látszik hogy itt éled az életed és nem nagyon dugsz nőket.
nov. 5. 19:42
 23/34 anonim ***** válasza:

Az a helyzet én nem egy magad fajta netes nyomi vagyok, mondhatsz itt akármit nekem lepattan mert tudom hogy a valóságban mi az igazság és mennyi csajt na és hogy dugtam meg 🙂😂

Gondolom fáj neked amilyen vagy aztán itt próbálsz másokat is lehúzni. Elég megnézni milyen aktívan válaszolgatsz itt sok kérdésnél szinte azonnal, sajnálni tudlak csak hogy ilyen rossz életed van. Inkább lenne 12 centis farkam mint hogy ilyen gáz legyek akár 20 centissel is. Lezárva.

nov. 5. 19:45
 24/34 anonim ***** válasza:
0%

Igen nagyon szar nekem, hogy tanulás közben meg van nyitva a gyk és figyelem. Csak ma vagy 12-13 különböző kérdéshez írtam hozzászólást (3 szexuális kategóriás).

Viszont a te hozzászólásaid alapján, amilyen indulataid vannak egy másik gyk felhasználó felé, hát szerintem komoly gondok vannak a fejedben. Minél előbb menj el pszichológushoz. Hátha segít neked másban is...

nov. 5. 20:30
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, nem neked kéne itt hozzászólást írni hanem annak aki a való életben is használja a farkát.
nov. 5. 21:57
 26/34 anonim ***** válasza:
0%
#25 Rendben. Hidd el amit írsz. A te bajod.
nov. 6. 10:18
 27/34 anonim ***** válasza:
Mint mondtam nem hiszem hanem tudom, nem a szobából írogatok a neten meg olvasok hanem használom. Lehet neked 20 centis is ha dísznek van csak 😂
nov. 6. 12:34
 28/34 anonim ***** válasza:
És még mindig nem hagyod abba. 😂 Nevetséges vagy. Nagyon erőltetett és kínos amit csinálsz.
nov. 6. 13:11
 29/34 anonim ***** válasza:

Több párnál voltam és jelenleg is vagyok egynél beszálló.

Nem hinném hogy a méret miatt utasítanak el.

nov. 6. 13:29
 30/34 anonim ***** válasza:
Te vagy gáz hogy itt ráérsz ennyire terjeszteni a hülyeségeidet
nov. 6. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!