Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek vérpénisze van, általáb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek vérpénisze van, általában szégyellősebb?

Figyelt kérdés

nov. 13. 07:07
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

24

Nem tudom, mennyi idős vagy, de inkább légy rá büszke. Oké, megnézik, és? Utána meg fantáziálgatnak, hogy nem semmi.

nov. 14. 11:10
 32/40 Eöske janeszka21 ***** válasza:
Ez van
nov. 14. 11:20
 33/40 anonim ***** válasza:

igen, én nem mutogatnám az biztos

volt egy eset Egyetemi Éjszaka mikor feladványokat kell a Gólyáknak megcsinálni (de nem kezdéskor hanem 1 félév után)

És egy felsőbb éves lány, nem tudom mi ütött belé de mikor odamentünk az Ő állomásához feladatokat csinálni.. akkor totál rámkattant, csak engem nézett feszt. Odáig fajult (sztem részeg is volt kicsit, volt egy hulyeség hogy ha itatod az állomásvezetőket akkor + pont jár) hogy konkrétan megkért engem 2 osztálytárs lány előtt hogy levehetném a nadrágom meg a boxeralsóm..

" hideg van de ha plussz pontot akartok ő levehetne valamit, mondjuk a gatyáját"

én meg így 😲😲😳😳

mondom hideg van.. és összementem

Vihogni kezdtek a lányok mögöttem mint állat.. és ezzel a végszóval tovább mentünk utána még hetekig hallgattam ezt.

(utólag már lehetett volna valami ezzel a csajjal :D de ott és akkor ezt lekezelni hát megnézem ki tudná.. voltam vagy 19 2 hónap híján)

Persze most azt gondolná mindenki hú na ha ott előveszi és nem töketlen lehet mind3 lányt megkapta volna később. de ez nem az Amerikai pite 😂

23f

nov. 14. 13:08
 34/40 Eöske janeszka21 ***** válasza:
Szerintem bisztos nem lett volna semmi olyan max ha elö veszed mindegy mid van akkor is nevetek volna
nov. 14. 13:41
 35/40 Rex Hunter ***** válasza:
Nekem is vérpénisz van és nem kell szégyellnem. Alapban kisebb kB. 5 cm, harci állapotban megnő kB. 16-17 cm-re. És ha tartalékolok egy ideig akkor sokat és nagyokat tudok spriccelni. A legbrutálisabb orgazmusom az 13 lövés volt.
nov. 14. 21:14
 36/40 Eöske janeszka21 ***** válasza:
35# és az 15 pec alat történt
nov. 14. 21:30
 37/40 anonim ***** válasza:

35 13 ?? na ezt nem hiszem el :D

am se az számít hanem a távolság 😁🤣

fúú tudnék mesélni 1x nagyon megleptem első bnőmet.. aghh régi szép idők

2,5 méterről fejen találtam véletlen. ment volna rá vagy 2 millió like 1-2 oldalon. Emlékeztek az Amerikai Pite 6-ra? Mikor a csaj az égett lábát kezeli a Stifler uncsitesónak és az elsül mer annyira dögös a lány ő meg túl kanos.. kb olyan volt, plüssmaci nélkül.

ahh a szép idők...

nov. 15. 01:25
 38/40 anonim ***** válasza:

*annyira felizgultam.. jó volt neki örömet okozni, totál szerelmes voltam.. kényeztetett vadul, meg puszilgatta a lábam, és amikor én voltam a soros és adtam neki hosszú percekig..fel kellett állnom, abbahagyni kicsit. gondoltam letopogom, felálltam balra el az ágytól, szorítottam a perselyt.. de nem bírtam és durr az arcára.

szebb nem lett tőle :D

gyönyörű szép arcú bnőm volt bús barna szemekkel..de ezt a facialt sose értettem.. sztem nem szép. de ha felvétel készült volna róla nem mondom h nem nézem meg párszor😏

nov. 15. 01:34
 39/40 anonim ***** válasza:

Nekem is az van, én egyáltalán nem vagyok szégyenlős vele.

Sőt, szeretek is meztelenül lenni, akár másokkal közösen is. És nekem tetszik is, hogy ilyen.

nov. 15. 05:57
 40/40 anonim ***** válasza:

Nekem lankadtan 5-6cm, állva 16cm.

Én se így se úgy nem szégyenlem.

Szerintem az, hogy a többi fiú előtt meztelenül kell lenni, abban semmi nincs. Simán vagyok meztelen más srácok előtt, sőt szeretek is meztelenül lenni közösen másokkal is.

És az se zavar, ha véletlenül föl áll mások mellett.

nov. 20. 06:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!