Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek vérpénisze van, általáb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek vérpénisze van, általában szégyellősebb?

Figyelt kérdés

nov. 13. 07:07
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
43%
és ha nagyon töpörtyű? 😂 az baj csajok?
nov. 13. 12:01
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

én szégyellős vagyok mai napig a fürdőkben.. szemben a 70 évessel akinek térdig lóg a zacsija :D

én egész jól nézek ki, fura ez.

nem a külsőn múlik a szégyellősség sztem.

nov. 13. 12:19
 13/40 A kérdező kommentje:
Nekem is az van, és én sem vagyok! :D
nov. 13. 15:07
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
én igen, pl: sajnos eg, fecskében, szűk kicsi fürdőgatyában ki sem tudnék menni strandra mert ciki lenne, hogy olyan kicsi a csomag, hogy kb. nem látszik ott semmi :(
nov. 13. 17:28
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
golyó ügyben én is szeretnék kicsit nagyobbat, mer tökmag :D de a padlizsán rendben van. egyébként meg sztem attól dudorodik nem csak a pénisztől.
nov. 13. 17:35
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
egyébként arról is beszélhetnénk hogy ettől függetlenül én nem műttetgetném csak úgy mindenféle random orvosokkal, a nők meg simán agyonműttetik magukat.. hihetetlen. és mindig azok akik amúgy jól néztek ki 😅
nov. 13. 17:36
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
persze. azért esztétikára nagyon nem mindegy. öltözőkben lehet látni mindenfélét, de azért egy tekintélyesebb húspénisz gazdája bátrabban mászkál és tusol. bár láttam már én is nem szégyenlős vérpéniszűt, de szerintem ő volt a kivétel.
nov. 13. 17:53
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

11

Ismertem olyan srácot, akinek nagyon durván kicsi volt, és azt gondold el, a csajok mégis megőrültek érte. Mindegyik nagyon kíváncsi volt, hogy milyen lehet vele a szex, de mondjuk neki állítólag állva is elég kicsi volt. Lényeg, hogy komázták a csajok, ő meg nem szégyellte magát sehol.

nov. 13. 18:07
 19/40 anonim ***** válasza:

Nekem lankadtan is elég nagy és vastag is és ez látható elég jól.

Lehet más örülne neki, de én kicsit szégyenlem magam ilyenkor, mert azt hihetik álló farokkal járkálok. Főleg nyáron gáz. Ilyenkor már tudok bővebb mackót húzni így nem látszik. Szóval van előnye és hátránya is szerintem.

nov. 13. 18:17
 20/40 anonim ***** válasza:

Na szóval az lemaradt én kb azért vagyok szégyenlősebb mert nagyobb lankadtan is 12-13/5cm...

19. voltam

nov. 13. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!