Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én szégyellős vagyok mai napig a fürdőkben.. szemben a 70 évessel akinek térdig lóg a zacsija :D
én egész jól nézek ki, fura ez.
nem a külsőn múlik a szégyellősség sztem.
11
Ismertem olyan srácot, akinek nagyon durván kicsi volt, és azt gondold el, a csajok mégis megőrültek érte. Mindegyik nagyon kíváncsi volt, hogy milyen lehet vele a szex, de mondjuk neki állítólag állva is elég kicsi volt. Lényeg, hogy komázták a csajok, ő meg nem szégyellte magát sehol.
Nekem lankadtan is elég nagy és vastag is és ez látható elég jól.
Lehet más örülne neki, de én kicsit szégyenlem magam ilyenkor, mert azt hihetik álló farokkal járkálok. Főleg nyáron gáz. Ilyenkor már tudok bővebb mackót húzni így nem látszik. Szóval van előnye és hátránya is szerintem.
Na szóval az lemaradt én kb azért vagyok szégyenlősebb mert nagyobb lankadtan is 12-13/5cm...
19. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!