Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk-Lányok! Ki mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk-Lányok! Ki mennyire szégyellős meztelenül?

Figyelt kérdés

Én tini koromban nagyon az voltam, mert sajnos elég kis cerkával vert meg a sors. Konkrétan minden fiúnak nagyobb volt az osztályban és a haveri körben. Két olyan gyerekkori jóbarátom volt, akik előtt le mertem tolni a gatyát ha pl.uszodába mentünk, az egyiknek nem volt sokkal nagyobb, a másiknak mondjuk igen, de sosem cikizett miatta.

Csajozni se mertem sokáig, a szüzességemet is csak 19 évesen vesztettem el egy örömlánnyal. Az első barátnőm 20 évesen lett. 21 évesen vittek be katonának. Paráztam hogy mi lesz a zuhanyzóban, de ott volt mindenféle méret, igazából rájöttem, hogy semmi értelme ezen görcsölni!

Később a csajozásba is belelendültem, a szex is egyre jobban ment, a végén már azt vettem észre, hogy sokszor jobb nőim vannak, mint a nagyfarkú haveromnak! Az egyik barátnőm nyáron rávett, hogy menjünk el nudizni. Tartottam tőle, de meglepően jó érzés volt. Attól kezdve abszolút elfogadtam a testem és már lesz.rtam hogy kicsi a fütykös! 24 éves koromra jutottam el odáig, hogy simán levetkőztem gátlások nélkül akár férfi, akár nő előtt.

2023. dec. 6. 06:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szégyellős, de nem is mutogatom magam lépten nyomon. Nincs feltűnési viszketegségem.
2023. dec. 6. 06:56
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Kb 20 éves koromig nagyon szégyenlős voltam, pedig nem volt rá okom. Azóta viszont egyáltalán nem vagyok
2023. dec. 6. 06:59
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szégyenlős 23/l
2023. dec. 6. 07:06
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Kamaszkoromban szégyellős voltam nagyon, aztàn felnőtt koromra ràjöttem hogy nincs mit szégyenkeznem, sőt. A szex segített rajtam is. 28F
2023. dec. 6. 07:38
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szégyenlős
2023. dec. 6. 07:47
 6/19 aZoé ***** válasza:
94%

20as éveim elején kifejezetten gátlásos voltam e téren. Szerettem strandra járni, de sosem éreztem magam komfortosan, holott kifejezetten vékony voltam és az önképemmel sem voltak gondjaim.

Aztán 22 évesen egyetemi barátnőimmel úgy alakult,hogy közösen Horvátországban nyaraltunk, és a közelben,mint kiderült, volt egy nudista partszakasz. 4. napon az a remek ötletük támadt,hogy itt úgyis idegenek vagyunk, próbáljuk ki mi is ez. Én ugyan rettegtem tőle azonnal, de kimutatni nem mertem,kilógni nem akartam,így velük tartottam.

Meg voltam győződve róla,hogy mindenki bámulni fog. Meglepő volt, hogy mindenki teljesen normálisan viselkedett. Sokkal gyorsabban oldódtam fel,mint vártam, hiába kerültem kilóméterekre a komfortzónámtól.

Annyira pozitív meglepetés volt, hogy későbbi években aktuális partnereimet is el-el rángattam ilyen helyre. És bár már évek óta nem voltam, nekem sokat segített,hogy a gátlásaim eldobjam.

35N

2023. dec. 6. 08:21
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
20 éves koromig én is nagyon szégyenlős voltam. Nálam ez a kisgyerekkori fitymaletapadásra vezethető vissza. Amikor dokinak kellett felrántania az nagyon kellemetlen volt. Azután kínosan kerültem azokat a helyzeteket, amikor egyáltalán szóba kerülhet a dolog a szüleim előtt... De azóta nyilván nem téma, bár előttük még mindig nem szívesen meztelenkedek. Idegenek előtt gond nélkül.
2023. dec. 6. 09:17
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Gyerek ként az voltam, mostmár egyáltalán nem.

Bármelyik fiú előtt le vetkőzök, legyen az idős, vagy fiatal.

Lányok előtt viszont soha.

24 éves srác vagyok.

2023. dec. 6. 09:32
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szegyenlos, talan 14-15 evesen voltam.
2023. dec. 6. 09:33
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Tini koromban katasztrofálisnak láttam a testemet, pedig biztosan szebb voltam mint ma, csak most már nem érdekel, mit gondolnak mások :-D úgyhogy kinőttem a szégyenlősséget szerencsére, imádok meztelenül lenni.
2023. dec. 6. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!