Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk-Lányok! Ki mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk-Lányok! Ki mennyire szégyellős meztelenül?

Figyelt kérdés

Én tini koromban nagyon az voltam, mert sajnos elég kis cerkával vert meg a sors. Konkrétan minden fiúnak nagyobb volt az osztályban és a haveri körben. Két olyan gyerekkori jóbarátom volt, akik előtt le mertem tolni a gatyát ha pl.uszodába mentünk, az egyiknek nem volt sokkal nagyobb, a másiknak mondjuk igen, de sosem cikizett miatta.

Csajozni se mertem sokáig, a szüzességemet is csak 19 évesen vesztettem el egy örömlánnyal. Az első barátnőm 20 évesen lett. 21 évesen vittek be katonának. Paráztam hogy mi lesz a zuhanyzóban, de ott volt mindenféle méret, igazából rájöttem, hogy semmi értelme ezen görcsölni!

Később a csajozásba is belelendültem, a szex is egyre jobban ment, a végén már azt vettem észre, hogy sokszor jobb nőim vannak, mint a nagyfarkú haveromnak! Az egyik barátnőm nyáron rávett, hogy menjünk el nudizni. Tartottam tőle, de meglepően jó érzés volt. Attól kezdve abszolút elfogadtam a testem és már lesz.rtam hogy kicsi a fütykös! 24 éves koromra jutottam el odáig, hogy simán levetkőztem gátlások nélkül akár férfi, akár nő előtt.

2023. dec. 6. 06:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
1-általán nem, de sajnos fiú vagyok. Ha lány lennék, akkor lenne, akit érdekelne, de így nem. Mindenem átlagos. Ifjú koromban még hasonló voltam egy görög istenhez. Most már a saját öregapámnál is rondább vagyok. Bár férfiaknál nem számít. Talán ebben van egy kis előny, hogy nem nő lettem. Nem számít annyira az öregedés. 66/F
2023. dec. 6. 10:10
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Úgy 20 éve elkurjantottam egy foglalást, és egy hetet nyaraltam egy spanyol nudista kempingben. Azóta egyáltalán nem vagyok szégyenlős.
2023. dec. 6. 20:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen elmúlt amikor kolis lettem és elkezdtem csapatsportolni
2023. dec. 6. 20:53
 14/19 anonim ***** válasza:
41%
Mit jelent az hogy kis cerkával áldott meg a sors? Mekkora konkrétan? Minden osztálytársadnak láttad állva hogy tudod neked volt a legkisebb?
2023. dec. 8. 20:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Tini korban sem voltam és most sem vagyok.l
2023. dec. 14. 10:07
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Naturlisták vagyunk így nem vagyunk szégyellősek.44N
2023. dec. 15. 04:03
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
Sosem vagyok meztelen. Ha fürdők vagy ha öltözők is sietek. Én nagyon szégyellem a testem.
2023. dec. 21. 18:13
 18/19 x0 ***** válasza:
59%
Én jelenleg semennyire, az utcára is kimennék meztelenül. Gyerekkoromban volt fürdőben átöltözés a többi fiú előtt, semmi problémát se okozott. Ha lett volna kisgyerekként lány szexpartnerem, előtte se okozott volna gondot: már 6 évesen akartam csinálni az előjátékot, akkor még csak a has érdekelt. Később is amikor már felállt, akkor se lettem volna szégyellős, 10-11 évesen is már szívesen megdugtam volna a lányokat ha lett volna kit. Hogy a többi lány előtt mi lett volna? Hát nem tudom. Ha kinevettek volna akkor biztos nem szívesen vetkőztem volna, de ha a lányok kíváncsiak lett volna milyen vagyok, és ők is levetkőznek, akkor biztos hogy belementem volna. 8-10 éves koromban már tuti, előtte nem tudom, de szerintem igen. Ugyanis már akkor is elítéltem mindenféle nemi megkülönböztetést, azt is külön öltöző van a lányoknak meg a fiúknak, akkor is ha ott meztelenre kell vetkőzni: ezalapján valószínűsítem hogy nem lettem volna szégyellős. De nem volt meztelenkedésre lehetőség. Nudista strandra egész biztos kimentem volna gond nélkül. 42 éves kan.
jan. 20. 20:39
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Körül vagyok metélve,ez az oka,nem a méret.
jan. 27. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!