Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szőrös hónalj (nők-férfiak)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőrös hónalj (nők-férfiak) mennyire zavaró a szexben?

Figyelt kérdés
Ebben is van divat, vagy inkább már a múlté a szőrös hónalj?

nov. 12. 19:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Engem nem zavar.
nov. 12. 19:23
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

Nem érdekel.

Nekem is szőrös, de még senki sem tette szóvá, én meg megvagyok vele így nagyon jól.

39/F

nov. 12. 19:24
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Engem beindít, ha egy nőnek szőrös a hónalja.
nov. 12. 19:24
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Semennyire, sőt!
nov. 12. 19:43
 5/11 anonim ***** válasza:
39%
Nekem lehangoló ha szőrös a nő hónalja.
nov. 12. 20:07
 6/11 anonim ***** válasza:
62%
Engem egyáltalán nem zavar ha egy nő hónalja vagy puncija szőrös. Én is az vagyok. A full csupasz punci az kimondottan nem tetszik. Legyen fazon, vagy természetes. A hónalj tök mindegy.
nov. 12. 20:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy barátnőm,aki csak alkalomszerűen borotválta,de egyáltalán nem zavart,sőt mivel ritka,tetszett,izgatott is
nov. 13. 04:48
 8/11 Faklyahhh ***** válasza:
34%
Abszolút! Már kiment a diatból, de talán kezd vissza jönni. Én a termeszetesség híve vgyok, de számomra is a fazonra igazitott punci q kegeslegszebb. De úgy gondolom ez a korral változik, mint a jó bor. A fiatalok még a csupaszat vágyják ahogy lrnek ők is, ugy változik a véleményük. Ennyi.
nov. 13. 04:58
 9/11 anonim ***** válasza:
40%
Nő vagyok. Nekem ritka undorító, kifejezetten a nem szőrös férfiakat szeretem.
nov. 13. 08:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szőrös hónalj nagyon jó, és nagyon is izgató! Azt hogy mi van odalent, az átlag embereknél nem fogod látni. Max ha kikandikál a fürdőruha oldalán, vagy ha látod a szélén a borostát. De a hónalj az sokaknál fedetlen, főleg nyáron. Szóval így izgalmas látvány lopva megfigyelni hogy kinek milyen, szőrös, rövid, hosszú, borostás, csupasz. És szexben sem zavaró, engem is kifejezetten beindít ha olyan.
nov. 21. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!