Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Többesnél/párcserénél ez nem zavaró?
Figyelt kérdés
Nem zavaró, ha a másik férfinak látványosan nagyobb a farka, ezért vele sokkal élvezetesebb? Nekem sajnos kicsi (13cm körüli) és pl egy 18 centis után az enyémet meg se érezné a nő.2023. júl. 1. 15:45
1/19 anonim válasza:
Akkor más módon kell odatenned magad.
2/19 anonim válasza:
Akinek farokproblémája van ne hármasozzon.
3/19 anonim válasza:
Hat ha olyan picike, a csajnak ugyse tudsz oromet okozni,szopd le inkabb a pasast.
4/19 anonim válasza:
Engem az jobban zavarna hogy előttem a màsik bennevolt és közvetlen érintkezek vele.
5/19 anonim válasza:
Nekem sose okozott gondot. Nekem 15 cm azaz kb átlagos. A többségnek nem nagyobb de persze volt akinek igen. De engem ez miért zavarna? Nem a nagy faroktól lesz jó a szex... A szex nagyrészt agybab zajlik...
6/19 A kérdező kommentje:
Remélem a kérdésre is lesz majd válasz.
2023. júl. 1. 15:59
7/19 anonim válasza:
Nemlehet pont egyforma péniszetek
8/19 A kérdező kommentje:
#4, #5
Köszi a választ!
2023. júl. 1. 16:01
9/19 anonim válasza:
5 vagyok. Agybab=agyban :)
Egyébként kb 19-20 cm volt a legnagyobb amit így láttam. De élvezni szokták velem a nők szóval engem nem zavar ha valakinek nagyobb. Még nem volt olyan akinek ne lett volna elég. Olyan is volt akinek csak velem volt hüvelyi orgazmusa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!