Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez még bele férne, vagy ez is zavaró? /F
Izgat a cuckold egy formája sajnos egy jó ideje, elmulasztani nem tudtam magamból, pedig próbáltam évek óta.
Annyi, hogy élőben tényleg nem szeretném kipróbálni mert tudom hogy nem tenne jót sem egy kapcsolatnak, sem a lelkemnek.
Az egyetlen dolog amit kipróbálnék vele, az egyfajta szerepjáték szerű dolog. Például szex előtt a lány elkezdené azt mesélni hogy lefeküdt valakivel, és hogy milyen jó volt, stb.. vagy pedig azt eljátszani hogy készülődik valahova és mondja közben hogy szexelni megy. Ezek pl nagyon bejönnének és bőven kielégítenék a vágyaimat.
És nem akarnám gyakran sem, maximum 1-2 havonta egy ilyen bőven elég lenne. Nektek ez beleférne még lányok, vagy ez is zavarna? Persze közben tudnátok ti is hogy a valóságban nem akar titeket megdugatni a barátotok senkivel sem.
Vagyis az izgat hogy ha megcsalnak, de ne tegyék meg.
Ha a pasim ilyet kèrne akkor eljátszanám neki a megcsalást, majd meg is tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!