Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ez még bele férne,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez még bele férne, vagy ez is zavaró? /F

Figyelt kérdés

Izgat a cuckold egy formája sajnos egy jó ideje, elmulasztani nem tudtam magamból, pedig próbáltam évek óta.

Annyi, hogy élőben tényleg nem szeretném kipróbálni mert tudom hogy nem tenne jót sem egy kapcsolatnak, sem a lelkemnek.

Az egyetlen dolog amit kipróbálnék vele, az egyfajta szerepjáték szerű dolog. Például szex előtt a lány elkezdené azt mesélni hogy lefeküdt valakivel, és hogy milyen jó volt, stb.. vagy pedig azt eljátszani hogy készülődik valahova és mondja közben hogy szexelni megy. Ezek pl nagyon bejönnének és bőven kielégítenék a vágyaimat.

És nem akarnám gyakran sem, maximum 1-2 havonta egy ilyen bőven elég lenne. Nektek ez beleférne még lányok, vagy ez is zavarna? Persze közben tudnátok ti is hogy a valóságban nem akar titeket megdugatni a barátotok senkivel sem.

2023. jún. 26. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Vagyis az izgat hogy ha megcsalnak, de ne tegyék meg.

Ha a pasim ilyet kèrne akkor eljátszanám neki a megcsalást, majd meg is tenném.

2023. jún. 26. 09:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan pasim volt egyszer, aki azt szerette hallgatni, hogy a régebben történt szex sztorijaimat mesélem neki. Nálam beleférne egy ilyen, de biztosan van akinél nem.
2023. jún. 26. 09:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Belefér...
2023. jún. 26. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló beállítottságú párommál nálunk is ez van, ami a kettesnél: meséltet a korábbi szexuális élményeimről. Illetve azt is szívesen hallgatja, hogy a környezetemben lévő férfiak közül kik azok, akik már rám mozdultak.
2023. jún. 26. 10:10
 5/7 kisördög1 ***** válasza:
100%
Izgató kis játék.
2023. jún. 26. 10:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Zavaró... az ha valaki annyira határozatlan hogy nem tudja mit akar. Most vagy többesezel és csinálod rendesen, vagy nem, de a gyerekes játékok inkább nevetségesek.
2023. jún. 26. 11:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Esetleg ha vibrivel elégitené ki magát elotted úgy, hogy te kozben se hozzá, se magadhoz nem nyulhatsz?
2023. jún. 26. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!