Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért szeretitek a nagyon kemény, durva szexet?
Figyelt kérdés
Van egy alkalmi kapcsolatunk, egy férfival. Imádom vele a szexet. Sose éltem át hüvelyi orgazmust, vele 3 perc alatt oda jutok. (36 éves vagyok!). Viszont néha nagyon-nagyon bedurvul. Tudni kell, hogy borzasztó nagy a nemi szerve (27 centi!!), és emellé vastag is. Nekem annyira nincs sem tág, sem hosszú hüvelyem, így sajnos általában akkor nem, de másnap megjelenik egy kis vérzés, és fájdalom. Ma beszéltünk erről, hogy neki ez a fajta szex a szex. Én is élvezem borzasztóan, viszont ugye nekem a kettő együtt nem fog menni (a nagy méret, és a durva szex). Miért jó ez? Amúgy mindig figyelmes velem, mindig azt helyezi előtérbe, hogy nekem legalább 3 orgazmusom meglegyen.nov. 12. 08:00
11/13 anonim válasza:
18 a farkam de határeset a mérete a nőknek.
12/13 anonim válasza:
A nők mindig rá mondanak pár centit a farokra, nem tudják belőni.
A 16 centire is azt tippelik hogy 26 centi.
De azért ez aranyos a nőktől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!