Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Miért szeretitek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért szeretitek a nagyon kemény, durva szexet?

Figyelt kérdés
Van egy alkalmi kapcsolatunk, egy férfival. Imádom vele a szexet. Sose éltem át hüvelyi orgazmust, vele 3 perc alatt oda jutok. (36 éves vagyok!). Viszont néha nagyon-nagyon bedurvul. Tudni kell, hogy borzasztó nagy a nemi szerve (27 centi!!), és emellé vastag is. Nekem annyira nincs sem tág, sem hosszú hüvelyem, így sajnos általában akkor nem, de másnap megjelenik egy kis vérzés, és fájdalom. Ma beszéltünk erről, hogy neki ez a fajta szex a szex. Én is élvezem borzasztóan, viszont ugye nekem a kettő együtt nem fog menni (a nagy méret, és a durva szex). Miért jó ez? Amúgy mindig figyelmes velem, mindig azt helyezi előtérbe, hogy nekem legalább 3 orgazmusom meglegyen.
nov. 12. 08:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
27 centi meg 3 orgazmus a "sose volt még hüvelyim" után jó vicc 😂 már majdnem elkezdtem normális válaszon gondolkodni
nov. 12. 08:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Jajjjj 😂😂😂
nov. 12. 08:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Aha,szóval 27 centi. Mesélj még kérlek.
nov. 12. 08:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
27cm, kettéhajtva?
nov. 12. 08:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm drága jó Istenem, hogy kora reggel mosolyt csalsz az arcomra! 27cm🤣🤣🤣
nov. 12. 08:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A 27 cm vel, neked már nem lenne méhed, Mielőtt kitalálsz valamit, legalább a cm mint mértékegység ismerete legyen alap!
nov. 12. 08:34
 7/13 anonim ***** válasza:
73%

27:2=13.5 cm

Így legfeljebb. Ha 27 cm hosszú az van 7-8 cm vastag. Ló farka kb😂😂😂😂

nov. 12. 08:35
 8/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, te 2,7 inch, vagy collt akartál írni.
nov. 12. 08:37
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagy tág azt írtad. Ahhoz a mérethez egy vastagság is társul. 27 cm hosszú a farok akkor biztos van 7 cm vastag is. Öklözni lehet téged ha befogadja a puncid a zt a farkat. De nem vagy tág 😂😂.
nov. 12. 08:43
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez figyelmesség hogy véresre k.rja a méhet, hát akkor szeretnék újjá születni, és értelmezni a világot, de mivel több ponton kilóg a lóláb, s nem a fh.sz, ezért letettem az újra értelmezésről.
nov. 12. 08:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!