Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártok dominához? Tőletek kért már ilyet?
Figyelt kérdés
Évek óta keresgélek de nehéz fiatalt találni aki nem fizetős. Ez akit találtam azt akarja hogy pasival szexeljek bizonyítandó érte megteszek bármit. Ti voltatok így? Megtettétek?tegnapelőtt 12:39
2/9 Kíváncsi Kalandozó válasza:
Dominánál a határok megbeszélés kérdését képezik.
3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is de neki ez a belépéshez a feltétele...
tegnapelőtt 12:47
4/9 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam hogy csak teszt és ha bevállalom meg se kell tenni csak kíváncsi.
tegnapelőtt 12:47
5/9 Kíváncsi Kalandozó válasza:
Ha hozzá akarsz járni, ez a belépő.
Kényszerszopatás nálam is szokott lenni, mert a megbeszélésünk szerint belefér.
7/9 anonim válasza:
Tudd meg mit akar aztán eldöntöd. Amúgy engem pl szopott már le domina parancsára egy kis 20 éves csávó. Nem gondoltam hogy jó lesz mégis alapvetően nem borultam ki pedig arra számítottam. Viszont a dominámért megtettem. Jobb mintha nekem kellett volna szopni.
9/9 anonim válasza:
Rendszeresen, 4-5 hetente járok, de csak kemény fakanalas meg pálcás fenekelésért. Egy óra, mindig arra kérem, jó hurkásra a fenekemet meg a combjaimat, ne kíméljen! Fizetős, nem túl fiatal (40+), de tőle legalább rendesen megkapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!