Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Miért jártok dominához?
Figyelt kérdés
Aki jár dominához, milyen gyakran, mi okból, mit kérsz mit csináljon? Részletesen ha lehet.2022. máj. 28. 18:23
1/22 anonim válasza:
Szerinted? Mert alázásra vágyunk
2/22 A kérdező kommentje:
Tudod mit jelent a részletesen?
2022. máj. 28. 18:34
3/22 anonim válasza:
Havonta egyszer járok.
Nős vagyok, de amikor a feleségemnek előadtam, hogy mire vágyok, abból majdnem válás lett.
4/22 anonim válasza:
Hogy ledomináljon. Ilyen egyszerű. A történetem háttere hogy félrementek a párkapcsolataim, és lemondtam már a normális életről. Sajnos erősen középkorú férfiként semmim nincs amit fel tudnák mutatni az életben, ezért inkább a mának élek (züllök, drogozok, stb). Viszont hiányoznak néha a testi örömök is az életemből. Nekem nincs sok pénzem így havonta kb 1x megyek, és mindig ugyanoda. A csaj csak 24 (tehát jóval fiatalabb nálam) és imádom ha lerendez, és kúszhatok-mászhatok, könyöröghetek a lábai előtt. Nekem ez az ami adrenalint ad.
5/22 A kérdező kommentje:
3, bővebben!
4, ez már valami...
2022. máj. 28. 18:42
6/22 anonim válasza:
Mit arroganskodsz gyökér kérdező
Még csak nő se vagy
7/22 anonim válasza:
Én a lábfétisem miatt járok, ennyi kész passz vége.
9/22 A kérdező kommentje:
7, és azt hogy kell elképzelni?
2022. máj. 28. 18:56
10/22 anonim válasza:
Gondoltam, válaszolok a kérdésre, de látom, milyen arrogáns a kérdező, inkább kihagyom.r
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!