Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Miért jártok dominához?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Miért jártok dominához?

Figyelt kérdés
Aki jár dominához, milyen gyakran, mi okból, mit kérsz mit csináljon? Részletesen ha lehet.

2022. máj. 28. 18:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A lábfétisből nagyon sokféle van. Akihez én járok ő pl csak teljesen tiszta lábbal van benne. (Van pl hogy én mosom meg előtte a lábát.)

Olyan is van hogy lájtosabban tökön rúg, majd 10 puszit kell adnom a lábra 10 mp alatt. Mi játszunk kutyásat is. Pl ha eldob valami gyorsan vissza kell hoznom, aztán pitizni, vagy puszilni a lábát, lenyalni a talpát st (amire kiadja a parancsot). Ha nem sikerül időbe akkor tökön rúgás, vagy korbács. Korbácsolás közben is szoktam csókolni néha a lábát stb.

Van egyébként olyan hogy csak masszírozni kell, de nem mindig engedi hogy közben álljon a farkam (azért is könyörögni kell). Aztán van mikor nyalom a lábát (akár fekve) vagy van hogy befekszek a szék alá meztelenül. Van hogy belenyomja a lábujjait az orromba, és rálép finoman a számra hogy levegőt is alig kapok (ezt nagyon imádom).

Vannak kikötözős dolgok is, de ahhoz tényleg bizalom kell. Mi már ismerjük egymást, és szólok neki (vagy jelzek) mielőtt épp elmennék (pl dugom a lábát) és olyankor vagy tovább engedi - vagy nem. Sokszor többször a határon vagyok de nem enged elmenni. Olyankor is jó könyörögni a lába előtt. Van még az elrontott orgazmus is, vagy van amikor jó csicska voltam és hagy ráélveznem a lábára, amit aztán lenyalok.

Nagyon sok minden van, nehéz lenne mindent leírni :))

2022. máj. 28. 21:00
 22/22 anonim ***** válasza:
Hogy miért egyszerüen vágyom a büntetésre és néha durván meg szokott büntetni kínozni alázni stb. vágyok mert ezzel adom a testem neki hogy bármit megtehet nem tudom másképpen mondani de ha meg nem teszi meg akkor hiányzik ha gondolod írj privit
2022. máj. 29. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!