Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, jártok dominához?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, jártok dominához?

Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok? Ti könnyen találtok? Én kb csak fizetősökbe futok bele. Aki nem az arról is kiderül pár levél után, hogy azért kéne neki "támogatás".
2023. máj. 5. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:
2x voltam eddig. Mivel elég drága játék így ritkán. De akkor meg szánok rá pénzt, mivel a többség fizetős. Van amelyik nem de az meg ingyen se kellene. Vagy kiderül hogy kamu kép. Vagy sose ér rá.
2023. máj. 5. 15:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
1x voltam. Nagyon drága volt és 2 hétig fájt a cerka utána. Szóval én többet nem.
2023. máj. 5. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Mitől lett itt ennyi dom/domina/sub kérdés? :D Egyébként voltam én is de én is pénzesnél mert az tiszta ügy és gyorsan megszervezhető. Aki nem pénzes lett volna kért pénzt vonatra aztán sose ért fel :D Tanulópénznek jó volt.
2023. máj. 5. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehetetlen kb találni...
2023. máj. 5. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Illetve bocsi. Nem igaz. Ha találsz fizetős lesz amint rájön hogy van rá igény. Vagy egyből meztelen képeket kér és nem ad semmit. Aztán eltűnik.
2023. máj. 5. 15:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak domushoz 😩
2023. máj. 5. 15:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam csak én látom így hogy a nagyja fizetős. Megnyugtat hogy nem én vagyok balek hanem ez a valóság.
2023. máj. 5. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!