Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyalnak a huszonéves fiúk az idősebbekkhez képest? Gyengébben teljesítenek?
Figyelt kérdés
Jó lenne saját tapasztalat akik voltak fiatalabb és idősebb pasival is.nov. 10. 10:13
2/11 anonim válasza:
Az ilyesmi nem attól függ, hogy ki hány éves.
3/11 anonim válasza:
38 évesen 26 éves pasim volt.Ő jól csinálta.
4/11 anonim válasza:
Eleve elb@szott gondolkodás, ha a szexszel kapcsolatban egyáltalán felmerül a teljesíteni, teljesítmény szó...
5/11 anonim válasza:
#2 bár én férfi vagyok, de úgy gondolom mint te. Az évek során volt tapasztalatom csajokkal. Nem az szopott legjobban aki idősebb volt.
Másrészt én huszonéves koromban is úgy csináltam mint most. Akkor is kaptam érte elismerést, és most sincs panasz a nőktől.
Szóval ez nem életkor kérdése
8/11 A kérdező kommentje:
Vártam pár választ de én is azt vettem észre sajnos.
Azt hittem csak én fogtam ki olyan fiatalokat akik gyengébben teljesítenek.
Nyilván kevesebb a tapasztalat mint egy idősebbnek és majd belejönnek.
nov. 10. 17:58
9/11 anonim válasza:
Kérdező, talán nem az alsó polcost meg a sajátmárkást kéne használni. Mondjuk ha te se vagy egy túl jó csaj, akkor sok variációd nincs jót kapj.
10/11 A kérdező kommentje:
Azzal nincs gondom bár azt gondolsz nyilván amit akarsz..
nov. 10. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!