Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiatal huszonéves nő vagy inkább egy ötvenes?
Figyelt kérdés
A fiatal viszont nem szeretné a behatolást, azon kívül minden más jöhet szinte. A milf viszont csak behatolás semmi más, orál stb kizárt. Melyiket választanátok? Természetesen mind a két korosztályt képviselő nő, csinos jó alakú.okt. 12. 10:00
4/18 anonim válasza:
A fiatalt mivel a kis péniszem nem fontos nekem az aktus.
5/18 anonim válasza:
Most akkor tegyük fel úgy a kérdést hogy kivesszük belőle az életkorokat. Még úgy is mindenki a behatolás nélküli, de fantáziadús és tevékeny pettinget fogja választani,akiben van egy kis szexuális kultúra.
Másrészt nyilván a fiatalabb csajok sokkal szebbek szoktak lenni. Szóval minden szempontból a fiatal nőt választom. Aki ismer ilyen csajszit, nyugodtan összehozhat vele
6/18 anonim válasza:
Hát inkább az Ötvenes,aki teltebb,érettebb!
Csak sajnos nincsen ilyen nő,főleg,aki ismerkedni vagy valamit szeretne...
Én 40-es szingli pasi vagyok!
8/18 anonim válasza:
Fiatal, mivel 58 vagyok, nem teljes merevedéssel
9/18 anonim válasza:
abban mi a szexuális kultúra, hogy nyalni akarsz baszás helyett?
10/18 anonim válasza:
8. Ez esetben az 50es nőnek sem kellenél nem, hogy a fiatalnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!