Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A huszonéves férfiak hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A huszonéves férfiak hány százaléka szűz még kb?

Figyelt kérdés

okt. 4. 23:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
22%
Barátom, egy igazi férfi a szüzességét a nászéjszakán adja csak oda. Ez lányra is igaz. Igényesség kérdése. És lelki igény. Is.
okt. 4. 23:32
 2/16 anonim ***** válasza:
0%

A maradék (incelek)

Nem tudom, én huszonévesen se voltam már "szűz".

okt. 4. 23:45
 3/16 anonim ***** válasza:
78%
Én is a huszonéves szűzek csoportját erősítem sajna, ilyen 30-35%-unk szűz még.
okt. 5. 01:49
 4/16 anonim ***** válasza:
13%
Elöl vagy hátul szűz??? 🤣😘
okt. 5. 04:37
 5/16 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem olyan 25-33 százalék. Én is huszonévesen veszítettem el, amit bánok is, örök szégyen/lelki seb.
okt. 5. 09:39
 6/16 anonim ***** válasza:

Azért ugye tudjuk, hogy a biológia működik. Nem nevezném igényességnek, maradjunk inkább a hormonoknál. Bele tudod persze magyarázni amit csak szeretnél, de a szervezet megbosszulja a hiányát hosszútávon, vagy ugye oldjad meg magadnak.

Mi ez, ha nem álszemérmeskedés?!

okt. 6. 13:43
 7/16 anonim ***** válasza:
40%
#6 Ha nem akar veled senki sem lefeküdni, mert dagadt és csúnya vagy, akkor tök mind1, semmi köze ennek a szemérmeskedéshez. + ha nagyon kevés alkalmad van nőkkel találkozni mert mondjuk mérnökin vagy... Aki huszonévesen is szűz az csak nagyon ritkán saját akaratából az. Egyébként dugnának 024. Ahogy írtam, nekem is csak akkor sikerült, elmendtem bjj-re meg elkezdtem magamra főzni és lefogytam, majd elmendtem diákmelózni és kb. megdugtam minden 20-40 éves csajt.
okt. 6. 15:48
 8/16 anonim ***** válasza:

A kérdésre konkrét válaszként: Szerintem olyan 30-40 százalék körül lehet, csak ugye sokan nem igazán beszélnek róla, illetve inkább hazudnak, mintsem világgá kürtöljék, hogy jé 25-6 évesen is szűz vagyok.

Elég megnézni egy tinderes tapasztalatot... egy átlagos fiú matchet se kap. Nos mi alapján gondoljuk azt, hogy egy ilyen srác majd élőben fog tudni sikeresen kezdeményezni?

Akik eleve rosszul néznek ki (s megjegyzem, nem kell csúnyának se lenni ahhoz, hogy parkolópályára kerüljön valaki a csajoknál), azok maradnak szerintem fixen szűzek akár 30 évesen is.

okt. 7. 19:36
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Férfiaké 0%, "srácoké", "fiúké" 100%
okt. 9. 22:02
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Melyik pontozott le? Aki huszonevesen szűz, az incel (vagy femcel). Ezt fogjátok fel, egyszerűen nem itt tart a világ! Minden más csak kifogás
okt. 9. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!