Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sikertelen, huszonéves-harmincas pasik hány százalékából lesz sikeres ember, aki elmondhatja, magáról, hogy olyan körülmények között el, ahogy szeretne, egy gyönyörű nővel az oldalán?
Miért, ha valaki 38 éves, akkor neki már vége van, és sosem lesz belőle sikeres ember?
Örüljön ha talál egy olyan munatát, ahol megkapja a nettó 200-at, illetve a túlsúlyos Tesco pénztáros csajt?
Ezt akartad mondani?
Azt akartam mondani, amit mondtam. Ha ettől a frusztrációd miatt besértődsz, akkor keress fel egy pszichológust.
Amúgy igen, a kérdésed erről szólt: Ha 38 évesen még semmi nem jött össze, akkor valószínűleg már nem is fog. Néhány embernek összejön, de a többség azért nem véletlenül tart ott ennyi idősen, ahol.
Nem frusztrálkodom, csak kérdeztem.
"Néhány embernek összejön, de a többség azért nem véletlenül tart ott ennyi idősen, ahol."
Én is ez mondom.
Nem törvényszerű, de ha fiatalabb vagy, jobbak a kilátásaid, ez azt hiszem, viszonylag egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!