Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha fürdés után frissen mosott bugyit vesztek fel, mennyi idő múlva kezd érződni rajta a punciszag?
Eric, mert ha látható névvel ír valaki, akkor onnantól kezdve már igazzá, arannyá válik minden szava? Ellenben ha valaki egy anonim fórumon anonim módon merészel írni, az beteg? :D WTF?
Volt nekem is nyilvános nevem, többször is, de köszönöm nem vágyom sem arra, hogy a lepontozó fantomok betaláljanak, sem arra, hogy random emberek írogassanak privát üzeneteket, mert tetszem nekik. Én kérek elnézést amiért ilyen beteg vagyok!
Mert a név alapján megismerik a válaszaim, ezáltal valamennyire engem is. Pontosan ezért van az, hogy lesz akinek megtetszik az ember, mások pedig fújni fognak rá. Az egyik privikkel bombáz, a másik lepontoz rögtön, ha meglátja a neved. Látom nem sokat voltál aktív az oldalon, ha ilyen alapvető dolgokat nem tapasztaltál még. Nem véletlen írnak itt egyre kevesebben nyilvános névvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!