Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ha fürdés után frissen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha fürdés után frissen mosott bugyit vesztek fel, mennyi idő múlva kezd érződni rajta a punciszag?

Figyelt kérdés

nov. 9. 21:29
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%
Már 1 óra után.
nov. 9. 21:36
 2/26 mandragora.gyoker ***** válasza:
22%
Fincsi lehet. Belevernék egy adagot :)
nov. 9. 21:38
 3/26 Eric Griffin ***** válasza:
27%
Beteg állat. Ha te megmosod a pofád mennyi idő kell, hogy újra büdös legyen? Ja, várj. Nem mosol fogat.
nov. 9. 21:40
 4/26 anonim ***** válasza:
88%
Honnan kellene ezt tudni? Talán mérik stopperrel?
nov. 9. 21:41
 5/26 A kérdező kommentje:

Kedves 3-as bántott valaki? Egy kis feszültséget érzek nálad.

4-es, nem pontos időt kérdeztem csak nagyjából.

nov. 9. 21:43
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Nyaron hamarabb
nov. 9. 21:45
 7/26 Eric Griffin ***** válasza:
81%
Dehogy vagyok feszült, csak elkepészt a sok beteg ember, mint te. Hihetetlen mennyi lúzer van.
nov. 9. 21:49
 8/26 anonim ***** válasza:
85%
Akinek szaglik, az beteg! Nekem mindegy hogy borotvált, gyantás vagy szőrös, de egészséges legyen, tiszta és nem büdös!
nov. 9. 21:55
 9/26 A kérdező kommentje:
Ennyire befolyásol más? Akkor miért itt lógsz? Naponta kommentelsz, ha elképedsz nem értem mire jó neked
nov. 9. 21:56
 10/26 Eric Griffin ***** válasza:
77%
2-3 évente visszanézek erre az oldalra 1-2 hétig, valóban napi szintű résztvevője vagyok az oldalnak. 3 napja tértem vissza talán, lehet 4. Tudja a bánat. Csak hát ugye látható a nevem, ami kevés emberről elmondható, így nyilván emlékszel rám
nov. 9. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!