Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Árulkodtál már mert láttál valakit a szeretőjével, és valószínűleg szexelni mentek?
Gané dolog ez.
Nekem a kollégám csalja a feleségét van két gyermeke ( 1 illetve 4 évesek ) 5 éve csalja és tök cuki face-s képei vannak. Első alkalommal amikor a feleségével találkoztam az úgy volt, hogy eladta a kocsiját a kolléga aztán mondta vigyem el az asszonyát okmányirodába ( nagyon jóban vagyunk ) és úgy lazán mintha tök természetes lenne előtte héten mesélte, hogy ez, meg az meg amaz a csaja ami valós is mert csaj jön érte kocsival ebédidőbe :D :D meg láttam smárolni stb. na aztán az asszonya meg tök vidáman beszélt a ürgéről és én meg csak mosolyogtam és féltem nehogy valami olyat mondjak ami igaz. Érdekes helyzet.
Nem árulkodok, hiszen:
Áruló nem leszek,
Ilyet soha nem teszek!
Semmi közöm hozzá!
Főleg a mai világban, ahol minden 5-ik kapcsolatban jelen van a cuckold!
Egyébként szexuális monogámi nem létezik, csak egy eröltetett társadalmi, erkölcsi normának való megfelelési kényszer.
Ettől függetlenül a párkapcsolati mondogámia ellenben működik.
Remélem érthetően fogalmaztam meg, mert mostanában nem nagyon megy🤣👅🤣😂
36/F
Igen !
Árultam már be nőt. Mert átbaszta a fejemet. Vissza fizettem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!