Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a férjem első házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem első házasságban volt egy szeretője , de miattam elhagyta a feleségét és a szeretőt is, majd házasságuk 4. évében újra visszatért a régi szeretőhöz kettő gyerek mellett, akkor valószínű a férjemnek az a nő az igazi?

Figyelt kérdés
szept. 1. 07:38
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem, neki saját maga az igazi és a farkába szerelmes. A másik nőhöz azért tért vissza, mert mással nem tudott félrelépni, viszont kell az egójának a tudat, hogy ő egy akkora aranyfütyi, aki mindig 2-3 nőt kúrogat. Ezt meg olyan művészi szinten űzi, hogy a nők mindent elnéznek neki, a lába nyomát is csókolgatják.

Te is úgy mentél bele ebbe a kapcsolatba, hogy majd te megmutatod, hogy ha mindent megadsz neki, akkor igenis boldoggá teszed és meg tudod tartani, ugye? Hehe, kis naiv. Ő ebből annyit szűrt le, hogy szereted annyira, meg kisgyerekkel vagy annyira kiszolgáltatott, hogy lebukik, akkor elnézed.

szept. 1. 07:55
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Senki sem az igazi neki, akit megcsalt. Az ilyen embernek a saját szükségletein kívül semmi nem fontos, csak átgázol mindenkin, aki az útjába kerül, amikor nem kap meg valamit.
szept. 1. 08:08
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Ahogy az 1-es is írja, a férjednek az az "igazi", ha akkora kannak képzeli magát, hogy egyszerre két nőnek is kell a farka. Gondolom legalább nagy lóvét visz haza, ha már ekkora gavallér.

Amúgy ha elválsz tőle, megint keres egy nőt a szerető mellé, aki valószínűleg akkora selejt, hogy neki ez a státusz is megfelel. Az ilyen nő nem a végzet asszonya ám, nehogy azt hidd. Egy szerencsétlen, akiért még a házasságot sem hagyja ott teljesen az áhított férfi.

45F

szept. 1. 08:10
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
3: (folyt.) Mert a szerető az a nő/férfi, akivel legalább olyan jó a szex, mint otthon, de az élet nem lenne olyan jó vele, mint otthon.
szept. 1. 08:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A férjed csak elővette a jól bejáratott szeretőt, mert azt már nem kell befűzni, de mint láthatod soha nem őt vette el feleségül, mert annyira nem tartotta jónak és megbízhatónak, hogy a gyerekei anyja vagy feleség legyen.

De igazából senkit sem szeret, csak a f..kat, az önbizalmát növeli, ha egyszerre több nő is oda van érte. Az ilyenek ahhoz is gyávák, hogy szembenézzenek önmagukkal, mert akkor kiderülne, hogy mekkora férgek.

szept. 1. 10:08
 6/10 retektorta ***** válasza:
68%
Ha jól értem, elhagyta a feleségét egy másik nő (ez vagy te) miatt, majd elhagyta a feleségét (ez vagy te) egy másik nő miatt. Edd meg, amit főztél.
szept. 1. 10:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#6 Nem egészen.

A férfinek van egy szeretője, akit soha nem cserélget, csak a feleségeit.A szerető az, aki mindig állandó az életében.:D

Csak azt hitte a kérdező, hogy ha elválik az előző feleségétől a hapsi, a mellette tartott szerető majd kikerül a képből.Hát nem így lett.:D

szept. 1. 11:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Hetes jól fogalmaztàl. Álmomban sem hittem hogy újra visszamegy a szeretőhöz hiszen itthon mintaférj
szept. 1. 12:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Otthon John Wayne Gacy is mintaférj volt...

Kérdésre: a nők nagy része strucc. Nem értem, miért. A férjed már a házasságotok előtt, az első beszélgetés alkalmával felmérte szerintem, hogy nyugodtan a fejedre is, akárhányszor, akárhogyan.

szept. 1. 14:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem értem ilyen pasitól mit akarnak a nők? Ha nagyon jó pasi, akkor szexre oké, de gyereket vállalni ilyentől+ komoly kapcsolatban bízni? Menthetetlen csajozógép és mennyi nője lehetett még, akivel lefeküdt közben, csak nem tudsz róla.
szept. 3. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!