Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van értelme folytatni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme folytatni?

Figyelt kérdés

Találkoztam párszor egy pasival, csak szex miatt, ami nagyon nem szokásom!

Lefeküdtem vele párszor, nem volt rossz, átütően jó sem, mert nem volt szerelem, egyikünk részéről sem.

Utoljára mikor találkoztunk szex közben nagyon sípolt, asztmatikusan a tüdeje, mint az öregeknek, ami engem zavarni kezdett, ezért én felülkerekedtem, hogy ne fáradjon, de hiába, mert a zihálása megmaradt fekve is.

Elment a kedvem teljesen, szerencsére már késő volt és hazament.

Ez volt augusztus vége fele. Azóta írkál, hogy találkozzunk, obszesszíven ismetli a kérdést, eltúlozza, hogy így szeret úgy szeret. Mostanra már untig elegem lett, csömörrel keverve.

nov. 7. 19:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nos mivel azt írtad hogy ez téged zavar,szerintem ne folytasd ha már egy ilyen kis dolog is zavar hogy az ember zihal szexkozben akkor inkább NE,mi lesz ha izadni fog?azt még jobban fogod utálni hát akkor had menjen.
nov. 7. 19:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem se folytasd. Elvégre a leírtak alapján te sem akarod.
nov. 8. 03:39
 13/18 anonim ***** válasza:

Elég fura, hogy ha nem kell akkor mégis gondolkodsz rajta. 3 hónap után is. Ennyire nincs más? vagy félsz új pasival szóba állni?

Tutira veszem, hogy csak itt a gyk-n is lenne csomó hasonló pasi aki lehoz egy átlag szexet rémisztő sipolás nélkül :)

nov. 8. 05:36
 14/18 A kérdező kommentje:
Azért gondolkodom rajta, mert folyton írkál.
nov. 8. 06:35
 15/18 anonim ***** válasza:
#14 azért gondolkodsz rajta, mert nincs más, vagy nincs jobb, vagy rosszabb van ;))
nov. 8. 06:37
 16/18 A kérdező kommentje:

Azért mert folyton rimánkodik. Megsérteni sem szeretném. De elegem is van. Mondtam neki hogy nem vagyok jól. Ami igaz sok stresszem volt!

De egy biztos: nem akarom látni akkor sem ha az utolsó férfi a világon!

nov. 8. 06:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy vastag füzetet és egy tintatollat, azt írja tele.
nov. 8. 06:51
 18/18 A kérdező kommentje:
Érdekes ötlet 🤣
nov. 8. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!