Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van értelme így folytatni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme így folytatni?

Figyelt kérdés

A párommal 4 hónapja vagyunk együtt. Ő 33/F, én 25/L vagyok.

Régebben is írtam ki kérdést azzal kapcsolatban hogy kevés a szex (ha mégis volt akkor lelankadt közben). Akkor az okára próbáltam rájönni mivel ő nem volt hajlandó erről beszélni. Azóta sikerült kiszednem belőle. Azt mondta azért van ez, mert túl hamar elmenne és amikor sokszor visszatartja akkor utána lelankad. Mondtam neki hogy nincs ezzel semmi probléma, előttem nem kell gáznak éreznie semmit, majd együtt dolgozunk rajta.

Ez volt kb. 3 hete. Azóta 3x szexeltünk (azt is én kezdeményeztem) ami úgy zajlott hogy 2 percig csináltuk, elélvezett, majd lefeküdt mellém. Az elsőnél 1 órával később újra próbálkoztam, hátha akkor tovább bírja de ugyanolyan hamar elment és meg sem próbált engem esetleg más módszerrel kielégíteni. Én már nem merek szólni neki, kellemetlennek érzem az egész szitut. Nekem kell kezdeményezni, nekem kell kiszedni belőle hogy mi a probléma, és most nekem kellene könyörögnöm azért is hogy kielégítsen. Szeretem mert nagyon jó ember és én próbáltam megoldani ezt a helyzetet, de úgy látom rajta hogy ő nem tudja hogy működnek ezek a dolgok/vagy pedig nem akarja megoldani. Egyre feszültebb vagyok emiatt és nem tudom van e értelme így folytatni. :( Ti próbálkoznátok még megoldani vagy elengednétek inkább?

nov. 3. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha normális szexuális életet és kielégülést akarsz akkor elengeded és keresel mást, aki kielégíti az igényeidet.
nov. 3. 15:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia, szerintem így érdemes lenne szakítni. Ha ennyire nem hajlandó veled kommunikálni semmiről így nincs értelme.
nov. 3. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Te megtettél mindent amit egy nő tehet ilyen esetben. Ha ezek után annyi esze sincs, hogy bárhogy máshogy kielégítsen akkor nem érdemes több időt pazarolni rá.
nov. 3. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ha felteszed magadnak a kérdést őszintén akkor te is tudod hogy ennek semmi értelme az égvilágon! a leírtak alapján azt se értem hogy egy ilyen férfin mit tudsz? mit lehet szeretni? mi olyan jó ember benne? gyakorlatilag nem is érdekled
nov. 3. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Keress mást.
nov. 3. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!