Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nökènt elèg nehèz eljutni szex közben az orgazmusig.. esetleg van tippetek, hogy hogyan is lehetne?
Figyelt kérdés
Több mint 10ève èlek aktív nemi èletet. Az ujjaimmal 5perc se kell ès El is megyek. De szex közben.. èn èlvezek mindent, de … hiányzik az orgazmus, a kapcsolataimban erröl sajnos nem nagyon beszèltem mert szègyelltem magam … de van esetleg valami tippetek, hogy hogyan juthassak el szex közben is eljussak a csucsra?nov. 7. 12:53
1/8 anonim válasza:
Hát ha néma maradsz és nem osztod meg az igényeidet a pasival akkor sehogy sem lesz orgazmusod.. N
2/8 NemFogodKitalálni válasza:
Ahogy az #1 írja. Ha te saját magad tudod, hogy hogyan tudsz elélvezni hamar, akkor miért nem beszélsz a pároddal/partnereddel róla? Ebben semmi ciki nincs. Abban inkább, hogy megjátszod az orgazmust, és kielégületlen maradsz.
N
5/8 anonim válasza:
Találd meg azt a pózt amit a legjobban élvezel. Nekem a lovagló vált be erre a legjobban, hiszen te diktálsz, úgy csinálod ahogy neked a legjobb. Csak ne stresszelj és szánjátok rá az időt hogy megtaláljátok a legjobb pontokat.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a sok hasznos tanácsot!
nov. 7. 22:19
8/8 makelele74 válasza:
Ne legyen tabu a téma . A párod örülni fog ,hogy beszélsz róla .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!