Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek! 1-10-ig terjedő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! 1-10-ig terjedő skálán mennyire izgató számotokra az alábbi szitu egy alkalmi együttlét esetén? Masztizol, de popsival ràülsz a szájára a partnerednrk, aki orgazmusig nyal.

Figyelt kérdés
Majd ha elmentél, meghív egy italra és elköszöntök.

2023. máj. 4. 13:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%

Kicsit irracionális a szitu. Egy vadidegen hogyan jut be hozzám? De ha be is jut én nem megijedek hanem egyből a szájára ülök...

Sőt olyan ügyes, hogy egyből orgazmushoz is jutatt. Ezután bemutatkozik, hogy Nagy Krisztián vagyok gyere igyunk meg egy kv-t.

2023. máj. 4. 13:57
 2/13 anonim ***** válasza:
54%
9
2023. máj. 4. 13:58
 3/13 A kérdező kommentje:
#1. Nem vadidegent mondtam. Alkalmit.
2023. máj. 4. 14:12
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Izgató, de nem bírnám ki, hogy ne a farkára üljek
2023. máj. 4. 14:46
 5/13 anonim ***** válasza:
64%
Magyarán dugni nem tud, csak nyalni akar azt is csak popsiban. Ízlések és pofonok, de izgalmi, vágyfaktor: 0.0
2023. máj. 4. 14:47
 6/13 A kérdező kommentje:
#5: ilyenkor elborzadom, hogy milyen következtetéseket képesek egyesek levonni. Mondhatnàm, hogy gondolkozni nem képes csak írni akar. Ez egy szitu. És nem több. Nem azért mert nem tud dugni, csak egy különleges fűszer, egy izgalmas pillanat. Egyébként életem legjobb 5 együtt létéből háromban nem.volt dugás és nem azért mert nem tudok, a sex sokkal több mint dugás.
2023. máj. 4. 15:03
 7/13 anonim ***** válasza:
77%
#6 teljesen elfogadható lenne egy KAPCSOLATBAN hogy nem mindig van behatolás, de te alkalmiról beszéltél. A saját vágyképedről ami szimplán popsi nyalásból áll és slussz-passz. A vélemény változatlan: 0.0
2023. máj. 4. 15:07
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen egy fétis. Egy vágy. Sok másik mellett. De nem akarlak meggyőzni. A véleményedhez jogos van.
2023. máj. 4. 15:19
 9/13 anonim ***** válasza:
6.
2023. máj. 4. 15:53
 10/13 anonim ***** válasza:
66%

Az én “popsimhoz” senki ember fia ne érjen se ujjal, se szájjal, se farokkal

1-10es skálán egy gedva nagy NULLA az izgalmi faktor

2023. máj. 4. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!