Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan,hol és hány évesen történt az első együttléted azonos menű partnereddel?
Figyelt kérdés
2022. jan. 19. 09:49
1/10 anonim válasza:
Egyik barátnőmmel történt amikor 19 évesek voltunk. Náluk történt
2/10 anonim válasza:
14 éves voltam és együtt aludtunk legjobb barátnőmmel
4/10 anonim válasza:
wcben törtent. de azota sem volt semmi. 21 voltam.
5/10 anonim válasza:
19 évesen egy társkeresőn megismert lánnyal.
6/10 anonim válasza:
18 voltam,egyik haverom nalunk volt es nagyon sokat birkoztunk meg csikiztük egymast az agyon.Egyikünknek se volt baratnöje. egyszer ugy alakült hogy mindkettönknek felallt közbe es elkezdett tapizni mindenhol, en meg hagytam magam, benyult a fenekemhez is es valami nagyon jo erzes fogott el. Tudtam hogy nem szabadna ezt csinaljuk egymassal de annal jobb volt. aztan levetköztünk meztelenre es összedörzsöltük a farkunkat. vegül ravett hogy szexeljünk.
nagyon jo volt azota se eltem at ilyet.
7/10 anonim válasza:
18 évesen történt a volt általános sulis fizika tanárommal. Csak a szájával elégített ki néhányszor de aktus nem volt.
8/10 anonim válasza:
12 évesen első csókolózás a hasonló korú szomszéd leányzóval, bár az inkább csak hülyülés volt. 16 évesen orális szex egy lánnyal a suliból.
9/10 anonim válasza:
Tavaly, 40 felett az erdőben leszoptam valakit. Biszex férfi vagyok.
10/10 anonim válasza:
39 egy padláson egy 20 éves fiú jól megbaszott azóta is a fiatal fiúkat kedvelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!