Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még nő, aki nem jut el az orgazmusig szex közben?
Mi az hogy van még nő?
A nők legalább 65 százalékának nincsen belső orgazmusa, vagy azért mert egyáltalán nem képes rá anatómiailag, vagy azért mert csak annyira nehézen lehet elő csalogatni hogy órák kellenének hozzá meg a megfelelő lelki állapot és hormonok és csillagok állása. A csikló orgazmus az szinte mindenkinek elérhető.
Én most már nagyon simán eljutok az orgazmusig a párom előtt. (Sőt, váratlan vágy fellobbanásokra is képes vagyok.)
Ilyesmire szinte egyáltalán nem volt még példa sosem. Első olyan partnerem, aki kihozza belőlem a "rejtett tüzet".
Anatómiai okok is lehetnek. Nincs annyi érzékelőideg (hüvelyen belül alapból nem nagyon van), nagyon nagy a távolság a csikló és a hüvelybemenet között stb.
Sokszor sürgetve érzi magát a nő, mert 0 kedvvel kezd bele, míg a férfi kőkemény, élvezés határán, úgy kb. 5 perc alatt (előjáték +behatolás) kellene szerencsétlennek rohamtempóban utolérni a partnert, aki két rántásra elélvez. Gyakori hiba. Nincs türelmük a nőt előkészíteni, nincs cicisimi, nyakpuszi (ezek nagyon fontosak, ugyanis idegi összeköttetésben vannak a hüvellyel!)
Sok férfi úgy szexel, hogy a csípőjét távol tartja a nőétől. Ez azt jelenti, hogy nincs mechanikus ingerlés, nem érinti a csiklót, bent pont olyan szögben lesz a pénisz, ami elkerüli a G pontot/foltot, azaz azt a kis részt, ami érzékeny lenne.
Akkor az is hibalehetőség, hogy a nő elér egy izgalmi szintet, szűkül a hüvely, feszülnek az izmok és a csúcs előtt a férfi az addigi egyenletes, jó mozgás helyett felvesz egy durva, keményen döngető tempót, vagy összevissza, ritmustalanul dug és agyon is csapta az orgazmus esélyét a partnernek.
Aztán a kitekert, fura pózok (lépcsőn angolspárga, talicska stb). Próbának egyszer jó, de el kell dönteni, hogy akkor ez most szertornász-bemutató, vagy szeretjük egymást.
#4 elég jól leírta.
Az utolsó bekezdést én is gyakran kifejtettem már…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!