Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés, ha a számba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés, ha a számba élveznek?

Figyelt kérdés

A barátom nagyon szeretné, és nagyjából én is hajlok rá, de nem akarom, hogy meglepetés érjen. Milyen érzés? Nem öklendezhetek tőle?

+ mit (nem) érdemes ennie/innia előtte, hogy jó/édes íze legyen?

tegnap 21:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
8%
A barátodat meg kéne nevelni, nem téged szeret, csak a maga önző bűnös vágyait, se nem becsül, se nem tisztel. Ez a világ szégyene, hogy rád akarja tutmálni. Kapnám az ilyen embert a kezem közé... Ne legyél naiv, meg hiszékeny... És főleg, bűnbe vinne, remélem nem hagyod és lesz józan eszed... F
tegnap 22:03
 2/14 anonim ***** válasza:
13%
Nem tudom,szerintem elég meleg lehet. Ha nem lenne barátod akkor áthívnálak kísérletezni, de így csak annyit tudok mondani: próbáld ki és megtudod.
tegnap 22:05
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
A srácot még nem pofozták fel sose?
tegnap 22:11
 4/14 anonim ***** válasza:
15%
Na beindultak a lepontozosok, a szextevedesek rabjai sok esetben. Meg kene nevelni mindegyiket, mint szodas a lovat. A srac rajon magatol is szerintem, ha beérik barmifele parkapcsolatra.
tegnap 22:23
 5/14 Eric Griffin ***** válasza:
84%
1 és 3 tisztellek titeket! Maradjatok ilyenek, legalább több nő marad nekem
tegnap 22:24
 6/14 anonim ***** válasza:
14%
A lepontozas megy, de velemenyt fogalmazni, na az nem megy, ugye? Hagyjuk...
tegnap 22:24
 7/14 anonim ***** válasza:
69%

Kérd meg, hogy jelezze mielőtt elmegy. Ne hagyd abba, ne vedd ki a szádból, de célozz vele oldalra, de a garat felé, mert ha lő egyet, félre is mehet rosszabb esetben. Akkor sincs nagy baj, köhögni fogsz max.

Ha nem szed gyógyszert, nem dohányzik, iszik rendszeresen, nem eszik rengeteg tartósított és cukros dolgot, és tisztálkodás után álltok neki, nem lesz probléma.

Az ananászra mondják, ha előtte 1-2 napig sokat eszik, mintha érezni lehetne, de erről férfiként nem tudok nyilatkozni sajnos.

Ha nincs undorod lenyelni, semmi gond, készíts oda zsepit, vagy csorgasd ki vissza a péniszre mind, majd onnan letörlitek.

tegnap 22:37
 8/14 anonim ***** válasza:

#1-#3

Ezt a levezetést nem értem, mert itt semmi erőltetés nincs, egyszerű kíváncsiságról van szó két fiatal közt.

tegnap 22:52
 9/14 anonim ***** válasza:
70%
Ne erőltesd, egyszerű szövegértés sem megy, de azért próbálnak kifogástalan úriember szerepében tetszelegni, valami elba*szott lovagiasságot próbálnak képviselni de inkább csak nevetségesek.
tegnap 23:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, ha tetszik csináld tovább, ha nem, mondd meg neki
tegnap 23:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!