Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés, ha a számba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés, ha a számba élveznek?

Figyelt kérdés

A barátom nagyon szeretné, és nagyjából én is hajlok rá, de nem akarom, hogy meglepetés érjen. Milyen érzés? Nem öklendezhetek tőle?

+ mit (nem) érdemes ennie/innia előtte, hogy jó/édes íze legyen?

nov. 6. 21:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell egyből a szádba engedned. Verd ki neki, és a végén vedd a szádba. Úgy nem olyan direkt, és el tudod dönteni továbblépsz-e.
nov. 6. 23:25
 12/30 anonim ***** válasza:
37%

#11 ez gagyi tanács. Ugye te se gondolod komolyan, hogy majd ott fog vegyészkedni az ondóval meg kiskanalas kóstolót tartani..?

#2 voltam

nov. 6. 23:34
 13/30 anonim ***** válasza:
83%
Olyan íze van mintha slejm lenne.
nov. 6. 23:46
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
Látom, jól meg kéne nevelni a társaság egynémely részét.
nov. 6. 23:53
 15/30 anonim ***** válasza:
18%
Milyen nevelés- és kontrollmániás vagy. Miért vagy te több bárkinél is?
nov. 7. 01:52
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindenkinek más érzés.

Pasi vagyok de akikkel kapcsolatom volt azok közül van aki imádta, van aki elviselte van aki nem vállalta. Neked kell eldönteni, de ha alapból nincs elledre próbáld ki és akkor te el tudod dönteni.

nov. 7. 03:09
 17/30 anonim ***** válasza:
11%
Fújj egy zsepibe egy jó adag hurútos taknyot, az állaga olyan. Ha van gusztusod akkor jó étvágyat hozzá.
nov. 7. 03:45
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem mindennapi, de azért nem is kell ennyire extrém rossznak leírni sem.

nov. 7. 03:47
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Tudom megy itt a nagy monológ álszent szöveg aztán mind ugyanezt csinálja otthon. 🤣

nov. 7. 03:50
 20/30 anonim ***** válasza:
80%

Ananász vagy mangólevet. 🙃

De eddig hova engedte?

Csináld olyan pózban hogy legyen lehetőséged visszaengedni a szádból ha nem ízlik.

Pl hogy ő fekszik az ágyon.

Ha nem ízlik visszacsorgatod.

nov. 7. 09:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!