Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl hamar elélvezek nőként?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a szexet.
Viszont nagyon könnyen elélvezek.
Párom ha belenyúl a bugyimba, simogat, van hogy ennyi elég.
Előjátéknal az esetek 90%-ban van egy orgazmusom, szex közben is viszonylag hamar , többször is elélvezek.
Szeretném tartani sokáig és a végén egy nagyot.
Aki küzdött hasonló problémával, és sikeresen megoldotta, elmondaná hogy mit lehet ezzel kezdeni?
Köszönöm
nov. 6. 19:30
11/13 anonim válasza:
Volt ilyen csajom, nem is akartam elhinni, azt hittem kamuzik, de tényleg nagyon gyorsan elment, nekem az úgy bőven elég volt és jó volt, örültem neki, utána általában csodásan leszopott és aludtunk egy jót.
13/13 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy szerencsés vagy, bár ilyen könnyen menne nekemis. :D
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!