Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túl hamar elélvezek nőként?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl hamar elélvezek nőként?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a szexet.

Viszont nagyon könnyen elélvezek.

Párom ha belenyúl a bugyimba, simogat, van hogy ennyi elég.

Előjátéknal az esetek 90%-ban van egy orgazmusom, szex közben is viszonylag hamar , többször is elélvezek.

Szeretném tartani sokáig és a végén egy nagyot.

Aki küzdött hasonló problémával, és sikeresen megoldotta, elmondaná hogy mit lehet ezzel kezdeni?

Köszönöm

nov. 6. 19:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudok segíteni, de tedd össze kezed inkább
nov. 6. 19:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A nők nagy része nem tud elélvezni, örülj neki hogy neked megy és egymás után többször is.
nov. 6. 19:34
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Néha én is meglepve érzem magam, hogy milyen gyorsan orgazmusom van. Akár előjátékként, szexnél, vagy masztinál. Persze masztit szoktam irányítani. Mégsem érzem úgy, hogy megoldandó probléma lenne.
nov. 6. 19:35
 4/13 A kérdező kommentje:

Nem teszem össze a kezem. :)

Ugyanis elélvezek, a párom meg elég aktívan csinalja tovább, és akkor a puncim már érzékeny:(

Nincs ebbe semmi áldás...

nov. 6. 19:38
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Ez csak jó szerintem.
nov. 6. 19:41
 6/13 anonim ***** válasza:
57%
Hát így akkor tényleg nem annyira jó. De még mindig jobb mintha nem menne szerintem, tudom téged nem vigasztal.
nov. 6. 19:42
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Mondjuk ha elmész, akkor tarts egy kis szünetet. Addig orálozhatsz a párodnak vagy átteheti a popsidba. Minden megoldható
nov. 6. 19:57
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
egyszerű a megoldás kommunikáció. ha elélveztél tartotok egy kis szünetet és mehet a kövi menet. vagy ha már érzed hogy mindjárt elélvezel szólsz hogy legyen egy kis pihi
nov. 6. 20:10
 9/13 A kérdező kommentje:

Hát ez van amikor megoldható ( hogy addig kivegye) ,de legkobb reszkor szólni neki hogy hagyd abba...

Popsiba nem!

nov. 6. 20:11
 10/13 anonim ***** válasza:

Keress egy kisfarkú gyorstüzelőt itt a gyk-n!!! 😂

Ja csak trollkodsz? Hmm, szegény gyorstüzelők... Pedig már biztos csak benned reménykedtek!! 😁

nov. 6. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!