Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges nőként elélvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges nőként elélvezni (vagy egyáltalán élvezni a szexet) hüvelyben, pusztán behatolástól?

Figyelt kérdés
Tehát a csiklóhoz nem nyúlva?

2022. dec. 2. 19:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Igen.
2022. dec. 2. 19:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, de nem minden nő képes hüvelyi orgazmusra. Én már a csikló orgazmusnak is örülök.
2022. dec. 2. 19:22
 3/11 anonim ***** válasza:
7%

NEM

AZ A FERFIAKERT VAN

gondold el milyen jó lehet hogy ilyen egyszerűen elmennek 5 perc alatt, a nőnek meg semleges rossz, orgazmus nélküli érzés a behatolás…

Igazságtalan

2022. dec. 2. 19:33
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Lehetséges, de nem minden nőnek adatik meg. De az a tapasztalatom, hogy azok a lányok, akik csak csiklóval tudtak elélvezni, ők is igényelték a behatolást is.

F

2022. dec. 2. 20:02
 5/11 anonim ***** válasza:
93%

Persze, hogy igénylik attól a behatolást. :D Attól a szex isteni, csak mert a csiklódhoz kell érni, hogy el is élvezz, vagy esetleg előtte már elmentél, stb...

Egyébként persze, hogy lehetséges. Vannak, akik képesek, mások meg nem, de egyik sem jobb vagy rosszabb.

2022. dec. 2. 20:20
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Igen, persze. Amelyik nő képes a hüvelyi orgazmusra, ott így is történhet. Legalábbis én így szeretem legjobban, sőt, egyáltalán nem szeretek ilyenkor a csiklómhoz nyúlni.
2022. dec. 2. 20:45
 7/11 anonim ***** válasza:
16%

Mi az isteni abban ha beléd hatolnak? 🤦🏽‍♀️ Valaki árulja már el

Az hogy a férfinek isteni egyértelmű, mivel van csiklom és tudom hogyha megnőne akkorára mint egy f.asz akkor az biztosan nagyon jó lehet ha megdugsz egy not… de hogy az hogy beléd dugnak valamit, abban mi a jó azt sosem fogom megérteni

2022. dec. 2. 21:55
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
Persze. Nekem rendszeresen sikerül partnertől függetlenül.
2022. dec. 3. 05:34
 9/11 anonim ***** válasza:
86%
Képesnek képes lenne minden nő rá, csak a pasik nem tudják előidézni és ezért a lányok, nők beletörődnek abba, hogy az nekik nem megy.
2022. dec. 3. 06:10
 10/11 anonim ***** válasza:
77%
#7-es válaszoló (és #3-as válaszoló, gondolom, ugyanaz vagy te is), már bocs, de téged dugtak már meg rendesen? Vagy szűz vagy még? Mert ha dugott már meg pasi, akkor nem értem, hogyan írhatsz ilyeneket. Persze a csiklóizgatás is nagyon jó érzés, magamnak én is azt csinálom inkább. De ha ott van egy férfi, akkor tőle azt várom sokkal inkább, hogy hatoljon belém és dugjon meg alaposan. Mondom ezt úgy, hogy nekem sem sikerül mindig hüvellyel elmenni. De attól még egy rendes kielégüléshez kell a dugás is.
2022. dec. 4. 11:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!