Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek volt már olyan, hogy valakit ki nem állt, közben pedig majd megveszett, hogy lefekhessen vele?
Van egy kolléganőm a természete stílusa elviselhetetlen , nem is marad meg mellette senki.
De elég jól néz ki azért csak szexet nem utasítanám el.
Sokszor volt már ilyen velem.
Én férfi vagyok, de nőkkel beszélgetve is ezt tapasztalom, tehát, hogy ők is így vannak, ki nem állhatják, még is megba.ssza őket a kémia.
Ilyen ez.
Pár hete társkeresőn belebotlottam egy nőbe.
Full szerelmes lett, randiztunk is párat, nagyon rám volt gerjedve, az én fantáziám is piszkálta a gerjedelme, de már gyakorlatilag az első nap elrúgta a pöttyöst bizonyos radikális gondolatmenetével, ami nagyon szöges ellentéte az én gondolatmenetemnek.
Adtam azért a dolognak egy esélyt, ezért is randiztunk párat.
A kémia elég jó volt, de végig éreztem, hogy elég messze áll a 2 világnézet egymástól, és ez marhára zavart.
Vonakodtam, de annyira fel tudott izgatni a kémiája, hogy végül már lebeszéltük a hosszúhétvégét, hogy végig együtt töltjük, és nem is nagyon titkoltan több menet is volt tervben.
Aztán történt valami, amit most nem fejtenék ki, ami végül feltette a pontot az i-re, így végül elmaradt a szex teljesen, sőt, lényegében megszakadt az egész kapcsolat, és semmi 18+ nem történt, csak csók volt.
Ha csak a fizikai vágyat érzem, sajnálom nagyon.
De tudom, hogy ha azt letakarom, akkor elkezdeni is kár volt az ismerkedést.
39/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!