Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek volt már olyan, hogy valakit ki nem állt, közben pedig majd megveszett, hogy lefekhessen vele?

Figyelt kérdés

nov. 6. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
Velem van a baj tudom, de sose értettem hogy lehet valamiért megveszni.
nov. 6. 15:57
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Nekem, újra az exemmel meg egy kollégám csajával, és egy lány ismerősőm nővérével. F.
nov. 6. 16:04
 3/9 Laylah ***** válasza:
48%
Ha valakit nem bírok, akkor annak a gondolatát sem bírom, hogy bármilyen módon hozzám érjen.
nov. 6. 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Volt egy kis csicska, haverom haverja.. na az úgy piszkálja a fantáziám a mai napig.. de felejtős a figura egyébként egy hülyegyerek.. de basszus nagyon vonz..
nov. 6. 16:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Van egy kolléganőm a természete stílusa elviselhetetlen , nem is marad meg mellette senki.

De elég jól néz ki azért csak szexet nem utasítanám el.

nov. 6. 17:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Sokszor volt már ilyen velem.

Én férfi vagyok, de nőkkel beszélgetve is ezt tapasztalom, tehát, hogy ők is így vannak, ki nem állhatják, még is megba.ssza őket a kémia.

Ilyen ez.

nov. 6. 18:29
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Akit utálok az nekem sehogy se vonzó.
nov. 6. 19:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Volt elviselhetetlen hangszínű és stílusú, tipikus hülye picsa kolléganőm, akire ennek ellenére, mivel a teste amúgy rendben volt, többször gondoltam úgy, hogy - már csak a közösség érdekében is (hátha a szextől normálisabb lesz) - jól megdugnám.
nov. 6. 22:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Pár hete társkeresőn belebotlottam egy nőbe.

Full szerelmes lett, randiztunk is párat, nagyon rám volt gerjedve, az én fantáziám is piszkálta a gerjedelme, de már gyakorlatilag az első nap elrúgta a pöttyöst bizonyos radikális gondolatmenetével, ami nagyon szöges ellentéte az én gondolatmenetemnek.

Adtam azért a dolognak egy esélyt, ezért is randiztunk párat.

A kémia elég jó volt, de végig éreztem, hogy elég messze áll a 2 világnézet egymástól, és ez marhára zavart.

Vonakodtam, de annyira fel tudott izgatni a kémiája, hogy végül már lebeszéltük a hosszúhétvégét, hogy végig együtt töltjük, és nem is nagyon titkoltan több menet is volt tervben.

Aztán történt valami, amit most nem fejtenék ki, ami végül feltette a pontot az i-re, így végül elmaradt a szex teljesen, sőt, lényegében megszakadt az egész kapcsolat, és semmi 18+ nem történt, csak csók volt.

Ha csak a fizikai vágyat érzem, sajnálom nagyon.

De tudom, hogy ha azt letakarom, akkor elkezdeni is kár volt az ismerkedést.

39/F

nov. 7. 03:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!