Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyeim! Ha kimarad pár hét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim! Ha kimarad pár hét szex, akkor tényleg feszíthet egy vastagabb pénisz?

Figyelt kérdés
Még december közepén szakítottam a barátnőmmel, neki rá nem sokkal lett is pasija, aki elég sokat ott van náluk (szüleivel lakik), de állítólag még szex nem volt köztük, amit mondjuk nehéz elhinnem, de legyen így. Viszont nem tudjuk egymás elengedni, és a napokban meg is történt a dolog, csakhogy pár perc után leállított, hogy nagyon feszíti a farkam, miközben én nem éreztem szűknek. A méretemet eddig is szerette, és már az első alkalomnál sem volt gond, pedig egy vékony nő, így most fura volt a reakciója, mintha hirtelen lelkiismeret-furdalása lett volna a pasija miatt, és azért állított le. Nyugtatott, meg én rá is kérdeztem, hogy a pasi miatt van, de azt mondta nem. Utána nekifutottunk még egyszer a dolognak, nagyon óvatosan, de most nem volt olyan jó mint korábban.
tegnap 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
61%

Simán

Ha nincs használva hetekig hónapokig akkor össze szűkűl

Sőt még aznap is vissza szűkűl

Ne hidd azt hogy tág marad

Csak akkor a kötőszöveti rostok sérülnek szakadnak akkor lesz laza

Lézeres korrekcióval lehet helyre állítani .

tegnap 15:46
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 Köszi szépen a normális választ! Csak fura, hogy én nem éreztem szűkebbnek mint korábban.
tegnap 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
26%

Attól hogy nem érezted szűkebbnek

Őt még feszíthette a farkad mert elszokott az érzéstől

Egy idő után hozzá szokunk a feszítő fájdalomhoz és ha kapcsolatban rendszeres a szex akkor már nem éljük meg fájdalomnak.

De ha kimarad hosszabb idő akkor ugyan az újra fáj

Kb mint a szemöldök szedés eleinte rohadtul fáj

Utánna hozzá szoksz

Aztán ha huzamosabb ideig nem szedted ki akkor ugyan úgy elkezd fájni.

Az ember megszokás hozzá szökik a rosszhoz is

Nincs mit szívesen válaszoltam

tegnap 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akinek fáj, az forduljon orvoshoz vagy vegyen síkosítót. Izomzattól függ minden egyébként. És nincs olyan, hogy tág vagy szűk. Csak laza vagy erős izomzat. Férfiak használják ezt a hülye "tág" kifejezést.
tegnap 16:41
 5/6 anonim ***** válasza:

#4 tökéletesen lefedi mit érzünk.

Persze (némelyikünk) tudja hogyan működik a női test, de ez a szubjektív érzésünkön nem változtat

tegnap 16:59
 6/6 anonim ***** válasza:
55%

4

Sikosítóval nem múlik a fájdalom

Popsimig folyók a nedvességtől

De rövid szűk vagyok ráadásul a szeméremcsontom nagyon lent helyezkedik el ami miatt fájdalmas a behatolás

Voltam orvosnál mert éreztünk felül egy pupot ami nagyon fájt amíg át nem ment rajta pasinak se volt kellemes

Doki vizsgálat során megnyonta hogy ez az e amiről beszélek én majdnem kiugrottam a vizsgálószékből hogy igen az

És annyit mondott hogy az a szemérem csontom "belelóg" a hüvelybe . Normál esetben fentebb van az a csont így nem okoz gondot más nőknél

Ezzel meg nem lehet semmit se csinálni ezzel kell együtt élnem

Annyit mondott a doki hogy még kell találni azt a pózt amiben nem okoz fájdalmat

tegnap 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!