Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Ha kimarad pár hét szex, akkor tényleg feszíthet egy vastagabb pénisz?
Simán
Ha nincs használva hetekig hónapokig akkor össze szűkűl
Sőt még aznap is vissza szűkűl
Ne hidd azt hogy tág marad
Csak akkor a kötőszöveti rostok sérülnek szakadnak akkor lesz laza
Lézeres korrekcióval lehet helyre állítani .
Attól hogy nem érezted szűkebbnek
Őt még feszíthette a farkad mert elszokott az érzéstől
Egy idő után hozzá szokunk a feszítő fájdalomhoz és ha kapcsolatban rendszeres a szex akkor már nem éljük meg fájdalomnak.
De ha kimarad hosszabb idő akkor ugyan az újra fáj
Kb mint a szemöldök szedés eleinte rohadtul fáj
Utánna hozzá szoksz
Aztán ha huzamosabb ideig nem szedted ki akkor ugyan úgy elkezd fájni.
Az ember megszokás hozzá szökik a rosszhoz is
Nincs mit szívesen válaszoltam
#4 tökéletesen lefedi mit érzünk.
Persze (némelyikünk) tudja hogyan működik a női test, de ez a szubjektív érzésünkön nem változtat
4
Sikosítóval nem múlik a fájdalom
Popsimig folyók a nedvességtől
De rövid szűk vagyok ráadásul a szeméremcsontom nagyon lent helyezkedik el ami miatt fájdalmas a behatolás
Voltam orvosnál mert éreztünk felül egy pupot ami nagyon fájt amíg át nem ment rajta pasinak se volt kellemes
Doki vizsgálat során megnyonta hogy ez az e amiről beszélek én majdnem kiugrottam a vizsgálószékből hogy igen az
És annyit mondott hogy az a szemérem csontom "belelóg" a hüvelybe . Normál esetben fentebb van az a csont így nem okoz gondot más nőknél
Ezzel meg nem lehet semmit se csinálni ezzel kell együtt élnem
Annyit mondott a doki hogy még kell találni azt a pózt amiben nem okoz fájdalmat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!