Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, tényleg érzitek?
Figyelt kérdés
Egy nővel beszélgettem és azt mondta nagyon szereti azt érezni, ahogy benne csúszik hátra a fityma a makkon.
Ezt tényleg érzitek? Ha igen, ti is szeretitek? Miért?
Ha kérhetem, légyszíves írjátok hány évesek vagytok.
Köszönöm!
2020. febr. 11. 15:14
1/23 anonim válasza:
Hát Én úgy kb 4 órája szexeltem olyannal akinek megvolt a fitymája tehát nem volt le metélve .. elég nehezen rakta be mert túl szűk vagyok . Hát én a feszítésen kívül mást h mozogna a fitymája én azt nem éreztem ..
De így vissza gondolva a korábbi partnereimre náluk se éreztem belül fityma mozgást.
26
3/23 *Felhasználói név válasza:
Nem, sosem éreztem csak a farkát ahogy betette és beljebb csúszott
Szerintem azt nem lehet érezni. Biztos valami filmen volt ez a nő xd
4/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a feltételezést #3-as, de nem. Egy középkorú nő mesélte nekem
2020. febr. 11. 15:24
7/23 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm hölgyeim :)
Akkor neki biztos valami szuperpuncija van :D
2020. febr. 11. 15:32
9/23 anonim válasza:
Ja, szuperpunci. Valószínűbb hogy egyszerűen hazudott.
10/23 A kérdező kommentje:
#9 nem feltételezek ilyet, mert semmi oka nem lett volna rá
2020. febr. 11. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!