Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyeim, tényleg érzitek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim, tényleg érzitek?

Figyelt kérdés

Egy nővel beszélgettem és azt mondta nagyon szereti azt érezni, ahogy benne csúszik hátra a fityma a makkon.

Ezt tényleg érzitek? Ha igen, ti is szeretitek? Miért?

Ha kérhetem, légyszíves írjátok hány évesek vagytok.

Köszönöm!

2020. febr. 11. 15:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy felnőtt, érett nő nem beszél olyannal a szexről akivel nem csinálja, vagy nem akarja csinálni a közeljövőben, mert értelmetlen lenne. Tehát gondolom olyan nexusban vagytok. Egyszerűen szuper csajnak akarta láttatni magát, és fel akart izgatni azzal hogy ilyen hülyeséggel etet.
2020. febr. 11. 15:41
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem erezni. Amit erzunk, az nagyon Jo, a huvelybemenetnel a makk peremet lehet nagyon jol erezni. Az hatarozottan nagyon Jo, foleg ha csak a hegyet ki-be. De erosen ketlem, hogy erezne belul hatul ezt a nuanszot.
2020. febr. 11. 15:42
 13/23 anonim ***** válasza:
88%
Én még a kérdést se értem, illetve azt nem, hogy mit érez???? :)
2020. febr. 11. 15:43
 14/23 A kérdező kommentje:

#11 szerintem maradjunk abban, hogy mivel én voltam abban a helyzetben és ebből kifolyólag jobban is ismerem azt, jobban el tudom dönteni, hogy hazudott-e.

Köszönöm a beszélgetést neked!

2020. febr. 11. 15:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem érzem konkrétan hogy hátra csúszna

24

2020. febr. 11. 16:07
 16/23 anonim ***** válasza:
92%
Én sem éreztem még soha.
2020. febr. 11. 16:10
 17/23 anonim ***** válasza:
93%
Nem azt érezte,hogy lecsúszott a gumi?
2020. febr. 11. 16:12
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Végig olvastam a kérdést és a válaszokat. Tetszik hogy a válaszok 100% nem éezet semit és te mégis azt állítod hogy már pedig nem hazudik a csaj. De akkor miért lérdezted hogy tényleg van-e ilyen ha te ezt szentül hiszed hogy van? Nem értelek. Én se éreztem és lehet belém is belém fogsz állni de a csaj kamuzott. Meg egy álló farkon már nem igazán csúszkál a fityma mert ilyenkor már nem fedi a makkot a fityma. Amimor meg nem áll elég nehéz lenne be tudszkolni a nőbe.

21/L

2020. febr. 11. 16:56
 19/23 A kérdező kommentje:

Továbbra sem gondolom, hogy hazudott volna, az valószínűbb, hogy tévedett és valami mást érzett, ennyivel le is zárnám a témát.

Köszönöm mindenkinek a hozzászólását!

2020. febr. 11. 17:07
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzik (még óvszer nélkül sem, abban meg pláne). Ha nem hazudott akkor simán csak bebeszélni magának.
2020. febr. 11. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!