Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, tényleg érzitek?
Egy nővel beszélgettem és azt mondta nagyon szereti azt érezni, ahogy benne csúszik hátra a fityma a makkon.
Ezt tényleg érzitek? Ha igen, ti is szeretitek? Miért?
Ha kérhetem, légyszíves írjátok hány évesek vagytok.
Köszönöm!
#11 szerintem maradjunk abban, hogy mivel én voltam abban a helyzetben és ebből kifolyólag jobban is ismerem azt, jobban el tudom dönteni, hogy hazudott-e.
Köszönöm a beszélgetést neked!
Én nem érzem konkrétan hogy hátra csúszna
24
Végig olvastam a kérdést és a válaszokat. Tetszik hogy a válaszok 100% nem éezet semit és te mégis azt állítod hogy már pedig nem hazudik a csaj. De akkor miért lérdezted hogy tényleg van-e ilyen ha te ezt szentül hiszed hogy van? Nem értelek. Én se éreztem és lehet belém is belém fogsz állni de a csaj kamuzott. Meg egy álló farkon már nem igazán csúszkál a fityma mert ilyenkor már nem fedi a makkot a fityma. Amimor meg nem áll elég nehéz lenne be tudszkolni a nőbe.
21/L
Továbbra sem gondolom, hogy hazudott volna, az valószínűbb, hogy tévedett és valami mást érzett, ennyivel le is zárnám a témát.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!