Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rendeltem farokketrecet, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendeltem farokketrecet, ha minden jól megy holnap megkapom. van itt olyan lány akit izgat a téma és szívesen beszélgetne velem? 18-23 év között lehetőleg. 21F

Figyelt kérdés

tegnap 15:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
43%

Ketreceseket nem hívjuk férfinak

A az igazi férfiakra nézve sértő

Nincs baj a fétiseddel csak a szememben az ilyen nem férfi csak egy csicska kis gci mindig is az volt

N

tegnap 15:43
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Én pasi vagyok de hordok ketrecet feleségem teszi rám. Ha kérdésed van írj.
tegnap 15:45
 3/14 A kérdező kommentje:

igazad van, szívesebben lennék lány

tegnap 15:51
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező van rá lehetőség

Hormon kezelés

Nemátalakító műtét és szilikon raksz

Hajrá

tegnap 15:53
 5/14 anonim ***** válasza:
49%
Na ilyenkor örülök annak, hogy fél évszázaddal ezelőtt születtem. Hála a jó istennek akkor még internet se volt. Farokketrec? A majmot nem kell bezárni, csak a farkát? Ilyenkor lesz hányingerem a gyakori kérdésektől.
tegnap 16:04
 6/14 anonim ***** válasza:
18%

5ös

Már régi időkben rabszolga tartáskor is volt erényöv

Törököknél meg a hárem agáit ki golyózták

tegnap 16:06
 7/14 anonim ***** válasza:
71%
#6: Engem csak a kérdés zavar. Amíg nem volt internet nem kellett ilyeneket olvasnom. Az, hogy nem foglalkozom ilyen emberekkel, az nem kérdés. Pláne nem érdekel, hogy az ókorban mik voltak. Voltak akkor olyan kivégzések is, amiket te nem tudnál kitalálni.
tegnap 16:25
 8/14 anonim ***** válasza:
82%

Sok volt a sissy hypno?

Amúgy a 4-esnek igaza van. Annyi kivétellel hogy hormonoktól azért melled is nő. Nem kell oda szilikon csak ha nem tetszik a "gyári" beállítás 3-4 év után. De itthon annál több elfogadásra ne számíts mint amit a jelenlegi válaszok alapjan látsz :(

tegnap 16:44
 9/14 A kérdező kommentje:
ha nem tetszik minek válaszoltok amúgy? rohadtul hidegen hagy xd
tegnap 16:46
 10/14 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem válaszolunk, attól te még ugyanúgy beteg vagy. Pszichiáterrel beszéltél már amúgy? Szükség lenne rá, lehet, hogy az hasznosabb lenne.
tegnap 17:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!