Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen lehet a szex majd egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet a szex majd egy hosszú távú, nagy korkülönbségű kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Persze senki sem jós, de van jövője egy olyan kapcsolatnak, ahol 20-30 év a korkülönbség?

ma 14:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideig működhet,de 60 felett már kevés férfi felel meg szexuálisan egy 30 éves nőnek,szerintem,de biztos van kivétel. 50F
ma 14:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha a fiatalabb 40 lesz az idősebb 60-70...szerinted?

Egészség pl bírja e az idősebb a fiatal tempóját vágyait vagy inkább otthon ülne?

ma 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát, lesznek forduló pontok, 50 évesen még úgy meg dug, hogy járni is alig tudsz, de majd 60 fölött meg már kevés lesz neked, mert keresed benne a 10 évvel az előtti férfit, aki keményen szét tudott kefélni, most meg lehet fel sem áll neki mindig.
ma 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez csak ideig óráig fog működni mondjuk egy 30 éves fiatal nő össze jön egy 50 évessel, de aztán az idő telik és a nő még mindig ott van 45-50 éves mikor a férfi már hatvan. Ami azért testileg is látható sőt a merevedés sem olyan már.
ma 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:
És a saját példámmal tudok előhuzakodni. Szerintem egy olyan lány aki vadóc és van benne buli vágy az nem fog megmaradni egy idősebb mellett. De mint én, aki sosem akart bulizni menni, szerintem nagyobb az esély hogy kitart egy férfi mellett, emellett ugye a szexuális együttlét nekem heti egy megfelel, van akinek nem. Egyénfüggő, de ahogy feljebb is írták, nem ez ami a legtöbbet előfordul.
ma 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!