Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már valaha nemi úton...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaha nemi úton terjedő kórokozótok?

Figyelt kérdés

Vagy a gyanú felmerült már (ha igen akkor benned merült fel először)? Hányadik partner után..?

Nemeteket is írjátok kérlek.

nov. 4. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt szerencsére. 29N
nov. 4. 11:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Akinek nem volt az eddig hány partner után van úgy, hogy nem volt?
nov. 4. 11:56
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Volt, de nem tartottam meg 😂
nov. 4. 13:17
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Soha nem volt, pedig elég sok partnerem volt már (rendszeres swinger és privát parti látogatóként pláne). A titok nyitja: óvszer.

S persze van ami átadható orális úton is, de sokkal-sokkal kisebb a kockázata az orális infekciónak mint ha gumi nélkül beraknád akár csak pár húzásra is.

HPV... volt, de olyankor is volt amikor éppen "jó" voltam. Nagyon virulens uszodában, öltözőben, mosdóban kb. bárhol összeszedheted. Ergo amikor nem voltam "jó" akkor sem tudtam behatárolni, hogy normál úton jött, vagy valamelyik alkalmi partnertől.

nov. 4. 13:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Sok kalandom volt védekezés nélkül és összeszedtem már dolgokat így. Van ami magától elmúlt és volt amit kezelni kellett.
nov. 5. 08:26
 6/7 anonim ***** válasza:
#5 milyen "jófej" vagy, hogy amíg megvártad a magától elmúlást addig is továbbadtad másoknak 😄 Látjátok gyermekeim ezért NE dugjatok alkalmiban gumi nélkül - aki veled csak úgy a nélkül dug az bizony mással is.
nov. 5. 10:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Kérem a kérdés kommentjeinél válaszokra szorítkozni, és hamis biztonságérzetet adó életvezetési tanácsokat majd máshol osztani.
nov. 5. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!