Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen szexuális úton terjedő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szexuális úton terjedő betegséget kaptatok már el?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 3. 13:27
 1/9 anonim ***** válasza:
58%

Egyszer került kóli baktérium a farkamba, kicsit talán viszketett de nem vészesen, kaptam rá antibiotikumot (tablettát) és kigyógyultam.

De ez nem igazi klasszikus nemi betegség, könnyű elkapni, mondjuk gondolom a popsidugás hajlamosít rá :)

36F

2023. ápr. 3. 13:31
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Herpesz, chlamydia
2023. ápr. 3. 13:43
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
HPV-t az exem kapott el amikor egyszer megcsalt, hála az égnek be vagyok oltva úgyhogy rajtam nem jött ki semmi. Egyébként ahhoz képest hogy 30 partnerem volt elég szerencsés vagyok, azt kell hogy mondjam.
2023. ápr. 3. 13:46
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
#3. Az oltás nem véd az összes hpv vírussal szemben. Van ismerősöm, aki az lett az oltás ellenére és nemibeteg gondozóban távolították el neki a ragyákat.
2023. ápr. 3. 13:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
4: Tisztában vagyok vele, ezért is írtam hogy szerencsés vagyok, még amit vélhetően elkaptam az sem okozott panaszt
2023. ápr. 3. 13:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Húgyúti fertőzés, gomba, de ezeket máshol is össze lehet szedni.
2023. ápr. 3. 14:12
 7/9 anonim ***** válasza:
HPV
2023. ápr. 3. 14:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Trippert
2023. ápr. 3. 16:55
 9/9 anonim ***** válasza:

gomba

N

2023. ápr. 3. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!