Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, a budapesti meleg szcénában mennyire erősen vannak jelen a különböző szexuális úton terjedő betegségek?
Szerintem ez attól is függ kivel akadsz össze.
Egy fertőzött partner elég, tökmindegy mi a statisztika.
Ha nem szexxelsz senkivel natúrba, eljársz szűrésre, az sokkal többet ér mint a statisztikákon rágódni.
Kedves 2-es!
Azt mondod a heterók orálhoz gumit használnak? ÉRDEKES! Én nem így tudom :)
Amúgy Nekem MINDEN meleg barátom jár szűrésre. Neked hány heteró haverod jár? Kétlem, hogy akár csak 1. Szerintem logikusan hamar kiderül egy melegről ha beteg mert jár szűrésre. Egy heteró lehet soha nem megy el tesztre. De persze nem tagadom alapvető igazság van a tiedben is, de azért ne sarkítsunk.
Helyes óvszer használat melett ( és persze ha nem szakad el) a HPV-n és a lapostetűn kívül minden ellen védett vagy.
Ha majd lesz állandó partnered akkor ha bízol benne annyira, hogy nem csal meg, vagy meg csal, akkor legalább óvszert húz, akkor jöhet bare...
Személyszerint jobban tartok a HIV-től mint tartanék egy terhességtől ha hetero lennék.
Majomhimlő tuti.
Az első hazai fertőzött is buzult rendesen!
#2 Szerintem pont a fordítottja igaz. Nagyon sok meleg jár STD szűrésre és a legtöbben alkalminál gumit használnak.
Heteroknál azok akik sokszor egy éjszakáznak azok közül sokan vannak akik inkább tablettát szednek, vagy kihúzzák mielőtt elsülnének.
A legtöbbjük nem is aggódik STDk miatt pedig pl a HPV ugyan úgy terjed közöttük is.
Egyébként kérdező, érdemes óvszert használni és akkor a nagyrésze STD ellen bevéded magad, ha mégis kiszakadna akkor van "esemény utáni" HIV kezelés.
Szűrés is ugyan úgy ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!